Integratív coaching csoport

Életvezetési csoport. A Life coaching folyamat elősegíti a gyorsabb és mélyebb megértést a problémáidban. Legyen szó bármely életterületed nehézségéről, ebben a közösségben egy védett térben nézhetsz rá az elakadásodra.

Elakadtál valamely életterületeden?

A coaching során megtanult fókuszált önmunka által, képessé válhatsz az érzelmeidet és a gondolkodásodat olyan letisztult formába hozni, hogy azok ne gátoljanak téged a megoldáskeresésben. A másokkal való nyitott együtt gondolkodás a személyes kompetenciafejlesztés egyik hatékony formája. Általa más aspektusból, úgymond „kívülről” is láthatod önmagadat és azt a helyzetedet, amin ezzel a módszerrel szeretnél dolgozni. Ez a kívülről látás a megoldásközpontú coaching szemlélet mellett még valamit megtaníthat neked, ha nyitott vagy rá! Olvass tovább, és kiderül mi az!

Tudod mi az önszabotálás egyik legfifikásabb módja?

Az, ha felnőttkorban gyermeki gondolkodással, és viselkedéssel próbálunk boldogulni. Emberekként bele vagyunk ragadva a személyes történeteink bűvöletébe. Azt hisszük, hogy mi csupán azok a sztorik vagyunk, amiket megéltünk, és kizárólag azok között az emberek között vagyunk biztonságban, akik közé születtünk, akik a barátaink, vagy a munkatársaink. Azonban, az emberi elme mind a múlt történéseit, mind a kapcsolati hálónkat szereti felhasználni arra, hogy uralma alá vonjon minket, és fenntartsa a megszokottat. Ezzel csak az a gond, hogy a megszokott jó mellett, a megbúvó rossz is fennmarad. Megtartva ezzel mindenféle kifogást és okot, az önszabotálásra. Annak a meggátolására, hogy megnyíljunk a változásra, az egészségre és a boldogságra.

Fotó forrás: Pinterest

Több éves coach praxisom során azt láttam, hogy az emberek egy része egy adott probléma megoldását követően, újabb meg újabb hasonló köröket fut… csak egy új közegbe helyezi a problémát. Sokáig nem értettem miért, de megfigyeltem, hogy az addig fenntartott gondolkodási és érzelmi rutin megszokása az, ami tovább futja a köreit. Így az egyén maga előbb utóbb visszaesik hasonló működési módba, hiszen az elme az ismétlési kényszereire függő. És akkor egyszer csak megértettem valami nagyon fontosat!

Mi emberek a saját mentális programjaink miatt, mindenképpen a megszokásaink rabjai vagyunk. Az viszont nem mindegy milyen rutin szerint élünk!

Sérült és hiányállapotokkal küzdő felnőtt korú, de gyermeki hitvilággal gondolkodó emberekként, problémaorientáltan, olyan életet írunk és működtetünk magunknak, amit a régi program tart életben, a régi elképzeléseink szerint. Egészséges, felelősségteljes felnőttekként, megoldásorientált, jól működő meggyőződéseket, bőség tudatú gondolkodást, érett értékrend alapú életet teremthetünk. Új és érett működést alakíthatunk ki, új mentális programjaink/reakcióink segítségével. Szerinted melyik út vezet az álom életedhez?

Miben segíti a csoport az érzelmi felnőtté válásodat?

 • Abban, hogy képessé válj elengedni a múlt történéseit, és egy új szemléleti modell segítségével megbocsátani mások múltban elkövetett vétkeit.
 • Abban, hogy meg tudj bocsátani önmagadnak, és a benned lévő, sérelmeitől szenvedő benső gyermek meggyógyulhasson.
 • Nem terápiás módszerekkel, egy pszichológiai és spirituális nézőpont integrációjával segítünk egymásnak hátrahagyni mind azt, ami már nincs. Mindezt azért, hogy a múlt átkeretezése után képessé válj megérkezni a jelenbe. Hogy a jelen tudatosságába lépve azzá az emberré válhass ma, aki lenni szeretnél a jövődben.
Fotó forrás: blessingwhite.com

Tudat alapú életvezetés

A Life coaching szemléletű csoport úgy dolgoz fel problémákat, hogy nyitottan kutatja és keresi – ki a megfigyelő bennünk, mi a Tudat, és az mit tapasztal rajtunk keresztül a személyes életünkben. A Tudat alapú életvezetés azoknak az embereknek ideális, akik vallják, hogy a létezés alapja maga a Tudat. Hogy segít ez neked a mindennapi élet szintjén? Úgy, hogy a problémáidat megoldhatod a személyiséged adott állapotának tudatossági fokán, és a benned rejlő tudatosság Forrásának, az Önvalónak a megtapasztalásán keresztül is. Egy olyan integrált szemlélet a coaching csoportjaim és képzéseim alapja, aminek elsajátításával megtanulhatod a jelenbe lépés, és a Megfigyelővel való azonosulás képességét. A Tudat alapú életvezetésről itt olvashatsz bővebben.

A csoport témakörei:

 • énkép, identitás, önelfogadás és önbizalom fejlesztés,
 • önszeretettel, szeretettel kapcsolatos kérdések,
 • önálló életvezetésben való elakadások, okok és megoldások,
 • mindennapi szorongások okai, feloldása,
 • szerepeink,
 • női és férfi energiáink,
 • társas kapcsolataink, emberi kapcsolódásaink,
 • párkapcsolati kérdések,
 • a párkapcsolat hiányának gyökerei,
 • szülőkkel kapcsolatos viszonyaink, rendszerszemlélet a családban,
 • munkahelyi kérdések, konfliktusok, nehézségek,
 • gyászmunka, elengedés,
 • tudatosság fejlesztése, avagy írd is, ne csak lapozgasd a sorskönyved!

Ne várj tovább!
Ha szeretnél változtatni,
és az életed irányítását a kezedbe venni,

ez a coaching folyamat ideális lehet hozzá.

Mi történik a csoportban?

Művészetterápiás, és coaching módszerek alkalmazásával, a csoport minden tagja azon dolgozik, hogy az adott alkalmon a témát-választó csoporttag rá tudjon nézni a dilemmájára, őt aggasztó kérdésére, vagy elakadására. Részletesen a csoportos coaching működéséről itt olvashatsz.

Hogyan jelentkezhetsz erre a csoportra?

 • A részvétel előzetes regisztrációhoz kötött. A csoport mindig 6 fővel indul, a teljes folyamat hosszára lehet jelentkezni, csak egyes alkalmakra nem. Végig zárt csoportként működünk.
 • A találkozásokat/alkalmakat: coaching üléseknek nevezzük. Az ülések száma 8 – összesen ennyi alkalommal találkozunk. A találkozások 2 hetente, esti órákban követik egymást (ez 4 hónapos közös munkát jelent). Egy ülés 2 órás.
 • Új csoportok átlag 2-3 havonta indulnak, érdemes előregisztrálnod, ha már épp fut egy csoport akkor is.

Mennyibe kerül?

 • Havi 10.000Ft (5.000Ft/alkalom), mindig a havi találkozó elején, átutalással fizetendő.
 • Természetesen a teljes részvételi díj egyösszegű átutalására is van lehetőség (ami 40.000Ft). Ebben az esetben a csoportos folyamat végén egy 20.000Ft értékű egyéni coaching ülést kapsz ajándékba, amit bármilyen téma kibontására, átbeszélésre használhatsz.

A program férőhelye limitált, ezért ha meghoztad a döntésedet a részvételről, érdemes minél hamarabb lefoglalnod a helyedet. A jelentkezésed után megírom neked, hogy van-e még hely az induló csoportra, és az utaláshoz szükséges bankszámlaszámot is. Kérlek, a döntésednél vedd figyelembe, hogy az átutalt összeg visszatérítésére nincs mód! Ha meggondolod magad, vagy lebetegszel az indulás előtt egy következő csoportban tudsz az összeg szerint részt venni.

Egyéni Life coaching ülés

Egyéni Life coachingot 2019 januártól már nem tartok, ha életvezetési kérdéseid, elakadásaid vannak, akkor itt ebben a csoportban tudunk együtt ránézni. Ha mindenképp egyéniben szeretnél dolgozni magadon, akkor a nálam végzett Life- és integratív coach kollégáimat tudom neked jó szívvel ajánlani. Ismerkedj meg velük itt.

Mielőtt erre a programra jelentkezel, kérlek olvasd el a csoport működési leírását, szabályzatát. Valamint a coaching keretei mellett alkalmazott Tudat alapú életvezetési szemléletemet. Köszönöm.

Jelentkezés,
és a következő csoport időpontja
a regisztrációs űrlapon itt érhető el.

Sose add fel!
Vedd a kezedbe
az életed irányítását!