Kapcsolódj magaddal – belső figyelem fejlesztő tréning

Egy tízes skálán te mennyire vagy valójában kapcsolatban saját magaddal? Nem, nem úgy értem, hogy mi mindent gondolsz vagy tudsz magadról, hanem hogy mennyire érzed, érzékeled valójában önmagad? Ott, belül. Mélyen. Ha a válaszod kevesebb mint 10, ez a tréning neked szól!

Amikor tisztán megéljük a jelen pillanatot, eszünkbe sem jut mindennapi dolgokon agyalni. Amikor  ugyanis az “itt és most”-ban vagyunk, élünk. Érezzük, érzékeljük önmagunkat, de nem mint valakit, hanem mint a teljességet. Ebben a tudatállapotban nem tudunk rossz döntéseket hozni, ilyenkor nem vagyunk veszélyben, megszűnnek a mindennapi gondok, és képessé válunk valójában együtt lenni önmagunkkal, s ezáltal másokkal is.

Az ember lehetőségeit limitálja a szűken értelmezett élet. A pusztán racionálisan gondolt és élt élet, hamis én-t teremt és ál-valóságot. Míg a gondolatoknál, és érzelmeknél mélyebb szintről megtapasztalt éntudat, egy úgynevezett tágulást hoz létre abban, ami megtapasztalható. Ebben a tágulásban elérhető az összes emberi potenciál, önmagától végbemegy a változáshoz szükséges önfejlődés, önkorrekció.

Fotó forrás: Photostock

Út a teljességhez

A hétköznapi életben nagyon jól el lehet lavírozni a gondolkodó elme világában, hiszen az elme önmagából fakadóan szereti az állandóságot, a változatlanság látszatát, a mozdulatlanul élt élet illúzióját. De ha kicsit is elhúzzuk e tévedés fátylát a szemünk elől, láthatjuk, hogy az élet maga a változás. Tehát semmilyen módon nem létrehozható a mozdulatlanság, az emberi létben.

A változás még úgyis az egyik legfélelmetesebb jelenség az életünkben, hogy minden pillanatban minden folyamatosan változik. Lehetséges azonban létrehozni egy olyan működési módot, ahol a fejlődéshez szükséges változás nem egy fájdalmas, hanem sokkal inkább egy felszabadító folyamat.

10 napnyi ajándék önmagadnak 

Ezen a 10 alkalmas tréning sorozaton olyan képességeidet fejlesztjük, melyek garantáltan közelebb visznek önmagadhoz, a jelenben rejlő csodák megtapasztalásához, és a szeretteiddel való meghitt együttléthez is. Ez a kurzus ajtót nyit életed legbensőségesebb kapcsolatához.

Megtanulhatod, és be is gyakorolhatod:

 • mi az az önreflexió, amikor valódi, és őszinte válaszokat adsz magadról
 • mit jelent a belső figyelem, ami megalapozza az önmagaddal való kapcsolódás lehetőségét
 • hogyan érhető el a belső empátia, azaz az önelfogadás, hogy képessé válj együttérezni magaddal, abbahagyhasd az önvádaskodást, és elégedetlenkedést magaddal szemben
 • hogyan hagyható abba az önszabotálás, ami folyamatos kudarcra ítéli a terveidet, céljaidat
 • hogyan lehetsz önmagad változási, fejlődési folyamatának a katalizátora – mondjuk úgy, hogyan coachingolhatod innentől önmagad
 • mit jelent az, hogy a test és a lélek elválaszthatatlan egymástól, és erről saját tapasztalatot is szerezhetsz
 • hogyan aktiválhatod a saját potenciálodat, és vitalitásodat azzal, hogy felszabadítjuk a testedből a gátakat, görcsöket, elakadásokat
Fotó forrás: Photostock

A tréning sorozat végére saját személyes kapcsolatod lehet önmagaddal, egy mélyebb dimenzióban, ami által másokkal is teljesen más minőségű életet élhetsz.

Miért 10 alkalmas a tréning?

 • mert egy készségből működő képességet fejleszteni idő, folyamat
 • mert emberi kapcsolatok kellenek ahhoz, hogy begyakorold a megváltozott jelenlétedet az életedben
 • mert a csoporttal hosszútávon is jól működő önfejlesztő közösséggé válhattok
 • mert rengeteg tapasztalati tanulást adok át neked, és ezt nem tudom sajnos rövidebb idő alatt átadni
 • mert önismereti jellegű benyomást magadról nem pár óra alatt lehet szerezni
 • mert olyan képességekre tanítalak meg,amik elkötelezettséget, kitartást és folyamatos gyakorlást igényelnek részedről
 • mert 10 nap önfejlesztés az életedből nem sok egy minőségi életért cserébe

Ha szeretnél velünk tartani, Miskolcon és Debrecenben jelentkezhetsz csoportra itt.

Szeretettel várlak!