Egészség coaching csoport

Egészség és életvezetés – fókuszcsoport. Ez a program neked való, ha lelkileg még dolgod van a múlttal. Ha problémád van a testeddel való kapcsolattal. Ha nem tudod mit jelent az önmagaddal való gyengéd, belső kommunikáció. Ha elválasztva érzed magad másoktól.

Nem élsz szinkronban önmagaddal?

Nehéz életszakaszban vagy? Kialakult valamilyen egyensúlytalanság az életedben? Ez a csoport sokat segíthet neked, hogy visszatalálj a teljességedhez. Már betegség formájában jelez a szervezeted? Kivizsgálások várnak rád, és félsz valamitől? Kezeléseket kapsz, és nincs melletted senki akivel megoszthatnád a belső folyamataidat? Akár lelki, akár fizikai a problémád az Egészség coaching keretében megküzdési stratégiát készíthetünk, hogy újra jól légy. Ha a saját életedet szeretnéd élni, ahhoz elengedhetetlenül fontos a tested-lelked kapcsolatát rendbe rakni, önmagadat mindkét szinten megismerni, és tenni magadért. Ha valamelyik síkon kibillentél, esetleg a boldogságodat gátló gondolati és érzelmi mintáid körforgásában bolyongsz, onnan nem fogsz tudni álom életet teremteni. Mert az álom életünkben rend, harmónia, és egészség van. Egy energetikailag blokkolt állapotból nem tudod az ideális életedet elérni, mert a kettő között hézag van. Ezt a távolságot, nem biztos, hogy képes vagy egyedül áthidalni, mert amíg a régi struktúráid írják újra meg újra a jelened, addig talán rá sem látsz a téged valóban akadályozó tényezőkre. Ilyenkor megoldás lehet, ha eljössz erre az önismereti jellegű coaching folyamatra, ahol együtt ránézünk a problémádra, és megoldási stratégiákat készítünk a továbblépéshez.

Fotó forrás: gettyimages.com

A csoport témakörei:

 • Múlt átkeretezés: belső gyermek gyógyulás, megbocsátás, lezárás, elengedés, a test mint kommunikációs – információs önismereti térkép, a betegség mint szimbolikus jel-nyelv.
 • Jelenbe érkezés: belső figyelem, belső szeretet, önelfogadás, kapcsolat az érzéseinkkel – a gondolatainkkal, a cselekvőerő gyógyító hatalma, önmagunkba-vetett hit és bizalom fejlesztés, önazonosság, kapcsolat a bennünk rejlő Önvalóval, tudat alapú életvezetés.

Az egyéni fókuszú egészségfejlesztés
forradalmian új megközelítése
az Egészség coaching!

Mikor jelentkezz ebbe a csoportba?

 • ha szeretnéd megismerni magad egy működő, holisztikus szemlélet szerint, és együtt gondolkodni nyitott közegben arról, hogy mit jelent biológiai- lelki-  és spirituális lénynek is lenni emberként,
 • ha a betegségeid miatt nem tudod azt az életet élni amit szeretnél,
 • ha van valami, amit el kell még rendezned a múltból, de ez nem igényel terápiás munkát,
 • ha szeretnéd a saját tested nyelvét megérteni, és a betegségeid üzenetéről, szimbolikájáról tudni valamit: itt lehetőséged van megtanulni másképp gondolkodni az életed eddig megtörtént eseményeiről,
 • ha már beteg vagy, és az orvosi kezelések mellett szeretnél ránézni a veled történtekre lelki vonalon,
 • ha szükséged van az utadon társakra, támogatásra, akkor veled tartunk a gyógyulási folyamatod bármely szakaszában.

A találkozások során segítünk felfedezni az életmód változtatással szembeni saját érzéseidet, melyek esetleg gátolhatnak a változásban. Megkeressük a változtatást gátló egyéb problémákat, hiedelmeket, és megoldásokat keresünk rájuk.

Fotó forrás: Shutterstock

Mi történik a csoportban?

 • Művészetterápiás, és coaching módszerek alkalmazásával, a csoport minden tagja azon dolgozik, hogy az adott alkalmon a témát-választó csoporttag rá tudjon nézni a dilemmájára, őt aggasztó kérdésére, vagy elakadására. Részletesen a csoportos coaching működéséről itt olvashatsz.
 • Beazonosítjuk az életmódváltást, gyógyulást gátló lehetséges akadályokat, majd támogatunk abban, hogy megpróbáld feloldani őket.
 • Kitűzzük közösen a szükséges egészség célokat.
 • Megerősítjük a meglévő, hatékonyságot növelő erőforrásokat, képességeket, erősségeket. Felfedezzük, aktivizáljuk a személyes belső és külső támogatórendszereket pl. lelkierő, kitartás, egészségtudatos szemlélet, motiváció, stresszoldás, család, barátok stb.
 • Az egyensúly megtalálásának folyamata során lelkileg kísérjük, és bátorítjuk egymást.
 • A betegségtudatos hozzáállást segítjük egészségtudatos attitűdre váltani.

Hogyan jelentkezhetsz erre a csoportra?

 • A részvétel előzetes regisztrációhoz kötött. A csoport mindig 6 fővel indul, a teljes folyamat hosszára lehet jelentkezni, csak egyes alkalmakra nem. Végig zárt csoportként működünk.
 • Minden csoport indulása előtt, amikor a létszám összeállt tartunk egy 2 napos (2×8 órás) csapatépítő tréninget, ami mindig szombat-vasárnapra esik. Így sokkal többet tudunk tenni azért, hogy mindenki elsajátíthassa az önismereti folyamat sikeréhez szükséges alapokat pl. csoportnorma, együttműködési szabályok, coaching keretek, önreflexiós képesség megalapozása, asszertív kommunikáció a csoporttagok között, felnőtt önkifejezési és visszajelzés adási módok, kapcsolatfelvétel önmagunkkal és egymással stb. Valamint itt tudsz velem is megismerkedni.
 • A csapatépítő 2 nap után a találkozásokat/alkalmakat: coaching üléseknek nevezzük. Az ülések száma 7., összesen ennyi alkalommal találkozunk. A találkozások 2 hetente, esti órákban követik egymást (ez 3,5 hónapos közös munkát jelent). Egy ülés 2 órás.
 • Új csoportok átlag 2-3 havonta indulnak, érdemes előregisztrálnod, ha már épp fut egy csoport akkor is.

Mennyibe kerül?

 • A 2 napos csapatépítő tréning ára 20.000Ft (10.000Ft/nap). A regisztráció a díj átutalásával válik érvényessé.
 • A tréninget követően 2 héttel később indul a coaching csoport, ami havi 10.000Ft (5.000Ft/alkalom), mindig a havi találkozó elején, átutalással fizetendő.

Természetesen a teljes részvételi díj egyösszegű átutalására is van lehetőség, sőt, ebben az esetben 5.000Ft kedvezményt biztosítok számodra, így a kurzus ára 55.000Ft helyett 50.000Ft.

A program férőhelye limitált, ezért ha meghoztad a döntésedet a részvételről, érdemes minél hamarabb lefoglalnod a helyedet. A jelentkezésed után megírom neked, hogy van-e még hely a soron következő csoportra, és az utaláshoz szükséges bankszámlaszámot is. Kérlek, a döntésednél vedd figyelembe, hogy az átutalt összeg visszatérítésére nincs mód! Ha meggondolod magad, legfeljebb egy következő csoportba tudsz az összeg szerint részt venni.

Terápia, kezelések, rehabilitáció

A programon való részvétel nem helyettesít semmilyen orvosi tanácsadást, kezelést, sem lelki – sem orvosi terápiát. Ha a csoportba jelentkezésed idején orvosi kezelések alatt állsz, kérlek tájékoztass róla. Ha pszichoterápiás folyamat alatt állsz, akkor a terapeutád beleegyezése feltétlenül szükséges a kurzuson való jelentkezéshez.

Egyéni coaching konzultáció

Ha valamilyen komolyabb betegséggel küzdesz, lehetőséged van a csoporthoz való csatlakozásod előtt egyéni Egészség coachingra is bejelentkezni hozzám. Ebben a formában olyan strukturált, támogató kapcsolatban működök veled együtt, ami segít neked, hogy képessé válj véghezvinni a kezelőorvosod tanácsait, és mindezt összehangolni az önismereti munkáddal.

Egyéni Life coachingot 2019 januártól már nem tartok, de az egészségügyi problémákon kívüli, klasszikus életvezetési kérdéseket feldolgozó csoportjaimon részt tudsz venni. Olvass róla bővebben itt.

Jelentkezés, és a következő csoport időpontja
szervezés alatt áll.
Jelenleg a csetenia@gmail.com e-mailemen
tudsz információt kérni.

Mielőtt erre a programra jelentkezel, kérlek olvasd el a csoport működési leírását, szabályzatát. Valamint, a coaching keretei mellett alkalmazott tudat alapú életvezetési szemléletemet, a Credo menüpont alatt. Köszönöm.

Sose add fel!
Vedd újra a kezedbe
az életed irányítását!