Üdvözöllek az oldalamon!

Ha eldöntötted, hogy kezedbe veszed az életed irányítását, de még nem tudod a hogyant – jó helyen jársz! Olyan fejlődni és tanulni vágyó emberek segítője vagyok, akik az életüket nem elszenvedni, hanem megélni szeretnék.

Van valami, ami akadályoz téged,
hogy a legteljesebb álom életedet élhesd?

Kreatív önfejlesztő elemekre épített programjaim egyikén az elakadásod talán feloldható! Ha keresed a megoldásaidat és cselekedni szeretnél, jelenlétemmel egy ideig a kísérőd, a lámpásod lehetek az utadon. Miért csak egy ideig? Mert minden erőforrás, minden kulcs önmagadhoz benned van. Te magad vagy az út, a híd az önismerethez, az erő a változáshoz. Én csak átmeneti lehetőségeket kínálok neked, programjaim egyikén, amiket ha kipróbálsz közelebb kerülhetsz a válaszaidhoz. Világítok neked, ha eltévedtél, de csak addig amíg megtalálod a saját fényedet!

Az önmagán egyedül gondolkodó elme – csapda!

Kreativitás, alkotás, művészet nélkül az emberi lét szürke, és sivár. Lehetőségek nélküli. Az elme önmagából fakadóan, ismétlési kényszerekkel átitatott illúziókat vetít elénk. Elhiteti velünk, hogy a változó világ részei vagyunk, miközben az élet, a gondolkodás, elmélkedés zárt dimenziójában, egyféle állandóságot káprázva megreked. A kreatívan élt élet, teret nyit az érzéseken keresztül a lélek csodáinak kifejeződéseihez. Míg a sematikus gondolkodási rutin – egyfajta automatapilóta üzemmódban tartva minket – hasznos cselekvések nélküli, látszatélet érzéki csalódását kelti bennünk.

Az egészséges lélek együtt (is) akar lenni másokkal, hiszen társas társadalmi lények vagyunk. Összetartozunk. Más emberekkel való kapcsolódás nélkül zárt gondolkodókká válunk, kizárólag önmagunkból s önmagunkra reflektálunk. Saját magunk körül körbe-körbe járunk. Sérült lelkivilággal az életet is másnak látjuk mint ami. A sérült belső élettelen keringésben: alszunk. Tudomást sem véve arról, hogy másokra hogyan hatunk, a tetteinkkel, életvitelünkkel mit jelentünk, és okozunk egymásnak.

Az élet képzet – ha csak az elme síkján zajlik,
és még csak meg sem érint minket.

A tapintható, cselekvő élet megéléséhez, a személyiségfejlődéshez, tapasztalati tanulás kell. A lehetőségekkel teli léthez változás, haladás, a tanult mintákon túli új irányokhoz tudatosság, és kreativitás szükséges. A racionális, analitikus gondolkodás mellett, az önkifejezés, az elengedés, és az önátadás lehet az egyik út, hogy az élet által megérintődhessünk. S hogy mi emberek egymást is, lélekben megérinthessük. A kreatív, kifejező önismereti megoldások erejének segítségével, nyomot hagyhatunk a világban, és a világ nyomot hagyhat a szívünkben.

A kreativitás által az élet valósága
a lélek síkján zajlik, és mélyen megérint minket.

Így élhetünk alkotó életet, és építhetünk termékeny jövőt. Gyere, hangold magad az egészségre, teljességre egy olyan közösségben, ahol védett térben ismerheted meg magad. Talán úgy, ahogy eddig még sosem…

Szeretnél velem fejlődni? Nézd meg, milyen közös lehetőségeink vannak. Megtisztelsz, ha engem választasz segítődnek az önismereti utadon! Remélem személyesen is találkozhatunk!

Csete Nia