A coach képzés bemutatása

A magánéletünkben ma már elengedhetetlenül fontos a megújulás képessége, az alkalmazkodás a változó kihívásokhoz, az önmagunkhoz való felelősségteljes és őszinte hozzáállás.

Ma már nem csak igény az életünkben való reflektív jelenlét, valamint önmagunk menedzselése, hanem lehetőség. A tudatos élet lehetősége! A Life coaching ezen változási folyamatok támogatását szolgáló eszköz, míg az Integratív coaching a sikeres életvezetés, és az abból való pozitív konzekvenciák hasznosításának egy forradalmian új megközelítése.

Folyamatorientált, és kapcsolatközpontú coach képzés

Egy Life coachnak érdemes jártasnak lenni ez emberi kapcsolatokban rejlő nehézségek megértésében, ami személyes életutunk természetes velejárója, és a legtöbb kliens legnagyobb magánéleti problémája. Egy coach, jó ha látja a felnőttkor legáltalánosabb emberi problémaköreit, és rendelkezik azzal a komplex látásmóddal, amivel képes a klienst kivezetni ezen útvesztőkből. Ehhez nem csak a szokványos kérdezésbeli és egyéb módszertani elemeket, hanem a teljes személyiségét, és élettapasztalatait is használva. Egy sikeres coach kimagasló érzelmi és társas intelligenciával rendelkezik, valamint képes a kliensei számára EQ fejlesztő folyamatokat is végig vinni. Képzésemen olyan egyedi elméleti, és nagy százalékban gyakorlati, használható tudást adok át neked, melyek segítségével különleges ismeretekre, és nagy fokú változást katalizáló jártasságra teszel majd szert, klienseid életvezetési problematikáinak megoldására. Felhasználva ehhez mindazt a sok csodát, ami az élményalapú csoportdinamikába közöttünk (a résztvevők között), a képződési időszakban létrejön. Így utána a coach praxisodban a legfontosabb értékké, maga a kliens-coach kapcsolat válhat.

A képzés gyakorlatorientáltsága miatt önismereti jellegű, de nem célja az önismeret. Nagy óraszámban sajátélmény alapú, a szakmai személyiséged fejlesztése, és a személyes tapasztalatok tudássá alakítása érdekében. Így a képzési idő alatt a te coach-identitásodat is hatékonyan fejlesztheti.

Forrás: Pinterest

Mit jelent az, hogy te is Life- és integratív coach lehetsz?

Olyan professzionális, de mégis emberi segítőket szeretnék ebben a képzésben támogatni:

 • akik mernek másokat megérinteni, és ők maguk is megérinthetőek maradnak közben (hiszen a coaching egy olyan emberi, partneri együttműködési forma ahol a coach és kliens közötti kapcsolat jelentősen meghatározza a folyamat sikerességét),
 • akik valódi, belső erő által vezérelt életet élnek (hiszen nekünk coachoknak a személyiségünk az egyik legfontosabb eszközünk, ha mi nem vagyunk jól, a klienseink sem lesznek),
 • akik nem személyiségfejlesztési eszközöket keresnek, hanem az egyéni élet számára járható utakat, működő és követhető életvezetési elképzeléseket (képzésemet nem a hagyományos kérdezési technikákra alapoztam, hanem a coach személyiségének, saját harmonikus életének, saját sikeres életvezetésének továbbadására),
 • akik az úton maguk is végig mennek (a képzés végén az oklevél megszerzésének egyik feltétele a saját élményről való reflexiók megosztása a csoportban),
 • akik hivatást keresnek, és nem tucat munkát, vagy egy jól jövedelmező tevékenységet (mert más emberek kísérése a saját egyéni belső útjukon, egy kivételes emberi szolgálat),
 • akik képesek megoldani a saját életüket, majd egy olyan életszemléletet és életvitelt formálnak belőle, ami másoknak is minta lehet, a kiegyensúlyozott élethez (önmagunk egészséges életvitele kulcs, mások életének hiteles támogatásához),
 • akik önmaguk válnak példává a klienseik számára azzal, hogy saját mentálhigiénéjük fontos számukra, vigyázzák a saját érzelemvilágukat, szakmai személyiségüket pedig szupervízió keretén belül gondozzák (hiszen mi magunk kizárhatatlan tényezők vagyunk, a coaching folyamatban).

Azok a résztvevők lesznek végül majd coachok, akik ezen szemléletre alapozott tudással, a coaching mint segítő szakma legfőbb elveit szem előtt tartva, saját életükkel példát mutatnak másoknak. Akik a képzés végén nem papírt lobogtatni akarnak, hanem tudják, hogy az igazi, alázatos tanulás még csak azután kezdődik, hogy gyakorló coachokká váltak. Azok, akik ezen a képzésen hivatást is választanak, képessé válnak ötvözni – integrálni – a tanfolyamon tanultakat, és az életútjukon számukra legfontosabb esszenciák tanulságait, hiszen az eredményes életvezetés nem egy technika kérdése! Sokkal inkább az élet misztikumának megértése, az életünkben megtapasztaltak tanulságainak konzekvenciája, a traumáink, nehézségeink meghaladása, a múlt átkeretezése. A végső kihívás pedig, hogy az út során ráébredünk-e arra a csodára, akik a mindennapi robotpilóta üzemmódon túl, valójában vagyunk?!

Kinek ajánlom a Life- és integratív coach képzést?

 • Neked, ha még sosem voltál coach, de szeretnél segítővé válni.
 • Neked, ha már segítő foglalkozású vagy, és a karrieredben új szintre szeretnél lépni.
 • Neked, ha az általam megalkotott Provenance art program kreatív eszköztárával szeretnél coacholni.
 • Neked, ha a kliensedet teljes egészében szeretnéd látni, és nem csak az adott problémakör kontextusában.
 • Neked, ha humán területen szerezted a diplomádat, és rendelkezel reális önismerettel.
 • Neked, ha nem humán területen szerezted a diplomádat, de foglalkoztál már hosszabb ideig pl. a munkaterületen emberekkel, és van már meglévő, nagy óraszámú önismereti tapasztalatod.
 • Neked, ha nem rendelkezel diplomával, de humán területen dolgozol, és van már meglévő, nagy óraszámú leigazolható önismereti tapasztalatod.

A képzés ideje alatt:

 • Képessé válsz életvezetési kérdésekben a klienseidnek segíteni.
 • Nem csak egyes coaching technikák alapján fogsz tudni coacholni, hanem alkalmassá válsz, a klienst a harmonikus élet felé vezető úton kísérni.
 • Megtanulsz a jelenben lenni, és a kliensedet is a jelenbe hozni.
 • Az önmagadról alkotott képed mélyül és változik.
 • Az önreflektív képességed, az érzelmi és társas intelligenciád fejlődik, majd képessé válsz a klienseid számára is fejleszteni ezeket a területeket.
 • Folyamatos visszajelzést kapsz a szakmai fejlődésedről, az emberi működésedről, és hatásodról.
 • Lerakjuk a coach-identitásod alapjait.
 • A képzés alatt és a képzést követő hosszas gyakorlásod során kialakul a munkastílusod, és specializációd.

A képzés elismerése:

A képzés szakmai és gyakorlati részből tevődik össze. Célja, hogy biztos alapokat nyújtson a Life coaching elméletében és gyakorlatában, lehetővé tegye, hogy további egyéni fejlesztéssel, a különféle módszertani elemek alkalmazásával és integrációjával sikeres coaching tevékenységet végezhess.

A képzés két írásbeli, és egy gyakorlati feladattal zárul (a feltételeit a felnőttképzési szerződés tartalmazza). Vizsgára az jelentkezhet, aki eleget tett a gyakorló coaching és tanszupervízió tanulmányi feltételeinek. A sikeres írásbeli és gyakorlati vizsgát követően Tanúsítványt kapsz a tanfolyam elvégzéséről, amin a megnevezés: Life- és integratív coach minősítés. A coach képzési program a felnőttképzési rendszeren kívüli egyéb képzésnek, továbbá azt kiegészítő egyéb oktatásnak minősül.

Gyakori kérdés az akkreditált oklevél megszerzése. Ha neked ez fontos téma, klikkelj tovább ide, mert hasznos infókat adok hozzá.

A képzés részvételi díja

A képzésre való jelentkezést követően egy személyes interjú elbeszélgetésre invitálok mindenkit. A beszélgetés pozitív kiértékelése után pár napon belül a részvételi díjat átutalással egyenlítheted ki egy összegben, a képzés indulását megelőzően. Speciális helyzetben egyedi részletfizetés lehetséges (jelezd, ha csak így tudsz eljönni, és megtaláljuk az optimális megoldást).  A jelentkezés a képzési díj befizetésével  (részletfizetés esetén a regisztrációs díj befizetésével) véglegesedik.

A képzés díja: 350.000 Ft (Áfa mentes) egy összegű befizetés esetén 310.000 Ft

Remélem téged is hamarosan, a leendő kollégák között köszönthetlek! Ha a válaszod igen, jelentkezz limitált férőhelyű budapesti csoportomba!

Nézd meg
kik biztosítják a képzésen számodra
a minőségi oktatást!

Olvass tovább a szakmai csapatról itt!


Képzési időpontok és regisztrációs Űrlap itt.