A képzés szakmai háttere

Egy három fős csapat gondoskodik arról, hogy te is professzionális életvezetési tanácsadóvá válj. Szeretnénk, hogy ez a képzés szakmai kihívás és egy nagyon szép tanulási folyamat lehessen számodra!

Forrás: Shutterstock

 

Oktató, coach, tréner ~ Csete Nia

Elérkeztem a munkásságomban arra a pontra, amikor úgy érzem a tudásomat szívesen átadnám másoknak is. Azért, mert hiszek a fejlődés, és a hatványozás fontosságában. Azaz minél több emberhez eljut minél több segítő szakember, annál nagyobb hozzájárulások lehetünk a világ fejlődéséhez. E képzés kerete között célom, más leendő kollégák számára is elérhetővé tenni a szakmai értékrendemet tükröző, általam is használt különleges, művészeti önfejlesztési lehetőségeket. Dióhéjban mutatom most meg neked a kompetenciáimat, és szakmai életutamat, hogy biztonságban érezhesd magad a képzésen.

Sok éves pályafutással rendelkezek mint kommunikációs tréner, több száz egyéni és csoportos Life coaching valamint Egészség coaching ülést, s folyamatot vittem már végig. Így a segítő pályán eltöltött évem, és klienseim száma garantálja a képzésen a szakmai háttér egy részét. Szupervizor szakirányon szereztem a másoddiplomámat, a Károli Gáspár Református Egyetemen, kiemelten fontos számomra a te szakmai felkészültséged is, a coach pályádon. Andragógusként, felnőttképzési szervezőként és szakértőként szereztem az első diplomámat a Debreceni Egyetemen, így biztos lehetsz benne, hogy nem tucat darab képzési anyagot fogsz tőlem kapni, hanem valódi tudást öntöttem írásos formába is! Tudom, hogy fontos lesz számodra, hogy ki vagyok, és milyen egyéb végzettségeim vannak még, ezért javaslom ismerkedj meg velem a honlapomat böngészve.

Ez a képzés azért is különleges még, mert:

  • Számos híres hazai személyiségfejlesztő szakember mellett dolgoztam az elmúlt években, ahol felnőtteknek és gyerekeknek is segítettünk a teljesebb élet elérésben. Így meglehetősen széleskörű tapasztalatom van arról, hogy mit jelent a tanulás, a fejlődés az emberek életében.
  • A képzés alapjául a humanisztikus-egzisztencialista pszichológia szolgál, ami nagyban segít hogy te magad empatikus, és hiteles segítővé válj.
  • Az Integratív coaching egy új szemlélet munkamódszereit tárja fel számodra is, egyedi tudáson alapszik, a módszertan nem követ senkit, és semmilyen már meglévő irányt.
  • A Life coaching olyan valódi, gyakorlati tapasztalatokat ad át, melyből egy szeletet hazánkban már több ezer ember kipróbált, és a módszertan sikerességét már igazolta az idő.
  • A Provenance art program egy olyan művészeti program, ami keretén belül a változó világban való jártasságod után, most megismerheted a – változatlan – jelenlétét önmagadban. Hogy megtapasztalhasd a mozdulatlan Forrás valóságát, és a rajta keresztül megélhető illúzióktól mentes, szabad életet.
  • A képzésem most indul másodszor, így akár te magad lehetsz a zászlóvivő Integratív coachok egyik nagykövete, mint professzionális Life coach.

Valamint olyan szakemberek segítenek még mellettem neked, akik számára a képzési idő alatt végig fontos lesz a te szakmai identitásod és kompetencia határaid megtalálása!

Szupervizor ~ Varga Annamária

Két gyermekes édesanya vagyok, az alapvégzettségem gazdasági mérnök. Több mint 20 éves munkatapasztalatomat a pénzügyi szférában, értékesítési területen szereztem. Egész életemben jó érzéssel töltött el, ha valaki segítséget kért tőlem és én azt meg tudtam adni. Kezdetben ez a segítő támogatás a családi és baráti körben bontakozott ki, később munkám során munkatársaimmal és ügyfeleimmel való kapcsolatomban is. Multinacionális cég középvezetőjeként tudatosan törekedtem arra, hogy munkatársaimat támogathassam célkitűzéseikben illetve azok letisztulásában. 2013-ban a Károli Gáspár Református Egyetem posztgraduális képzésén szereztem szupervizori diplomát. Ezen a képzésen rendkívül sok ismerettel gazdagodtam, melyeket folyamatosan fejlesztek tovább. Megtisztelő számomra, hogy én kísérhetlek téged a coachá válási folyamatodban! Niával a második képzési csoportjában fogunk együtt dolgozni, és izgatottan várom az újabb közös munkát.

Mire számíthatsz amikor részt veszel velem a csoportos szupervíziódban?

  • A szupervízió egy olyan fejlődés és eredményorientált személyes tanulási folyamat, mely támogatja az önismereted fejlődését, az öntudatod erősödését, és a hiteles önkifejezést.
  • A folyamat középpontjában a te szakmai személyiséged áll majd.
  • A szupervízió segít neked abban, hogy rápillanthass a saját tanulási folyamatodra, munkádra, érzéseidre, céljaidra, tapasztalataidra.
  • A coachá válás – feladat – személy hármasában a szupervízióban a szakmai működésed fejlesztése történik azért, hogy a számodra adott körülmények között a lehető legoptimálisabban végezhesd majd a munkádat.

A képzési idő alatt – és bízom benne, hogy utána is kísérhetlek majd a szakmai utadon. Ebben a közös folyamatban, a szakmaiságomra és az empátiámra feltétlenül számíthatsz. Nia képzéséhez újra örömmel csatlakozva, kreatív belső erőforrásaid felszabadításán fogok én is dolgozni, te érted. Mindezek révén tudatosabban, és professzionálisabban nézhetsz szembe az előtted lévő kihívásokkal. Segíteni szeretnék neked abban, hogy meg tudd erősíteni a szakmai személyiségedet és egy harmonikusabb, kiegyensúlyozottabb szakmai- és magánéletet tudj majd élni.

Life coach ~ Leé Richárd

Egészen fiatalkorom óta rendszeresen képezem magam, a személyiségfejlesztés és a pszichológia az érdeklődésem középpontjában áll ma is – számos tréningen, tanfolyamon, előadáson veszek részt, és folyamatosan olvasok is ezekben a témákban. Life coachként küldetésemnek tekintem, hogy támogatást nyújtsak és segítsek a hozzám fordulóknak mindennapjaik minőségének javításában. S abban, hogy egy élni érdemes életet teremthessenek önmaguknak, és szeretteiknek. Számomra kevés felemelőbb dolog van az életben, mint a pozitív és egyértelmű változások az emberi életúton. A kliensem sikere és eredménye jelenti számomra a legerősebb szakmai inspirációt.

Az egyéni és a csoportos coaching, Nia képzésében az egyik leghatékonyabb tanulóterep, ahol a hivatásbeli, és emberi – kapcsolati kérdéseinkre a csoport megtartó erejével, támogató fókuszával, és gyógyító figyelmével nézhetünk rá. Kevés hatékonyabb módszer van a problémamegoldásra, fejlődésre, mint amikor többen jóra szövetkeznek, és együtt dolgoznak egyvalaki sikerén, örömén, továbblépésén! Ezért nagy öröm számomra, hogy együtt dolgozhatok most veled ebben a képzésben, leendő coach kolléga. S még nagyobb megtiszteltetés számomra, hogy immáron második turnusban is Csete Niával – a mentorommal – együtt tehetek érted valamit, a következő hónapokban. Nia számomra követendő példa a coach szakmában, és remélem a képzés végére számodra is az lesz! Ismerkedj velem tovább a honlapomon itt, amíg személyesen is találkozhatunk.


Maradt még kérdésed a képzéssel kapcsolatban? Keress bizalommal csetenia@gmail.com címen egész nap, vagy a +3630/857-65-07-es telefonszámon hétfőtől péntekig 10:00 és 15:00 óra között.

Jelentkezés, és a képzés időpontja
a regisztrációs űrlapon itt érhető el.


Reméljük
hamarosan személyesen is köszönthetünk
téged
a csoportban!