Belső gyermek kommunikáció – workshop

Mozgás alapú, test és lélek fókuszú – öngyógyító és önreflexiós workshop. Kerülj kapcsolatba a benned élő gyermekkel.

A család az a közeg, ahol a lehető legközelebb tudnak hozzád menni mások. Ha valaki túl messzire megy, vagy épp túl közel jön, sérül ez a bizalmi háló. A családtagok fontossága emberi törvény, ha általuk ér bántás minket, a sérelem életünk drámájává is válhat. Aki őrzi bennünk a múltat, az emlékeinken át létező belső gyermek, aki folyamatos érzelmi üzeneteket küld nekünk. Testi tüneteken, lelki lenyomatokon és tudatalatti mentális sémáinkon keresztül kiáltva a figyelmünkért, szeretetünkért, gyengédségünkért.

“Egy régi-régi, távoli gyerekről van szó, és a jelen gyermekéről. Benned és bennem laknak, szívünk ajtaja mögött várnak, hogy valami csodálatos dolog történjék…” – írja John Bradshaw amerikai író, oktató aki a sérült belső gyermekről írt könyvével milliók életét gyógyította meg. A Vissza önmagunkhoz – A bennünk élő gyermek felfedezése című könyve (amit neked is ajánlok olvasásra) abban segít, hogy a felnőtt életünk során hogyan forduljunk oda egykori gyermeki önmagunkhoz. S hogy a jelenlegi felnőtt énünkkel, hogyan vigyük tovább önmagunk gyógyítását, és felnevelését, hogy énünk felszabadulhasson a múlt láthatatlan béklyói alól.

Belső gyermek meditáció

Miről szól ez a belső gyermek kommunikációs workshop?

Felvesszük a kapcsolatot a bennünk lévő pszichikai gyermekkel, vezetett meditáció során. Megtanuljuk a vele való belső kommunikációt, amihez segítségül hívjuk a testünk bölcsességét, és a felnőtt lelkiminőségeinket is. Ez lehet a program egyetlen mély és regressziós alkalma, amikor megérintődhetünk a lelkünk mélyén élő gyermekkel való intim kapcsolatban. A kapcsolatfelvétel után, a második szakaszban a megújult köteléket erősítjük, a testünk rugalmasságát, s a lelkünk felszabadultságát ünnepeljük. A workshop harmadik szakaszában pedig ismételjük a könnyűséget, hogy rögzítsük a megújulást.

A workshop alapvetően nem a mély, belső gyermek terápián alapul, hanem az önreflexiós képességünk aktiválásán, és a kapcsolódáson önmagunkkal. A test – érzelem – energia megújulás integrálásán, és a belső lelki kommunikáción önmagunkkal.

Hogyan zajlik?

Felnőttként a gyermekkori fejlődési szakaszokon való tudatos áthaladás újraintegrálja az elakadt fizikai, mentális, érzelmi és spirituális lélekrészeinket oly módon, hogy nem a múltba zuhanunk vissza (mint a terápiás folyamatokon), hanem a gyakorlás után megkönnyebbülünk. Ezt egy mozgásmeditációs programsoron keresztül éljük át, ami után erő költözik a testünkbe, a mozgásterjedelmünk rugalmasabbá válik, az érzéseink könnyedebbé, felszabadultabbakká válhatnak.

Belső gyermek gyógyítása

Ez az átrendeződési folyamat lehetővé teszi a test számára, hogy azt tegye, amire tervezték, és ne azt, amire az izmokban, kötőszövetekben, inakban megrekedt múlt kényszeríti. Azaz, ha a test blokkoktól mentesen, szabadon mozog, feltárja a benne rejlő lehetőségeket, öngyógyítja magát, és fejlődik. Vele továbbhaladhatnak a fejlődési korszakokban történő érzelmi megrekedtségeink, frusztrációink, elfojtásaink.

Elgondolkodtál már valaha a tested eredeti mozgástervén?

Hogyan tartanád magad, ha máshogy éreznéd magad? Hogyan mozdulnál, ha semmi sem korlátozna? Mi a te tested valódi útja? A DNS-edben kódolt egy természetes szekvencia, ami maximalizálja az erődet és a potenciálodat az alapoktól kezdve. Valamennyien rendelkezünk a full potenciál térképével, ami itt rejtőzik bennünk. Nyissuk fel együtt ezt a szelencét, és olvassuk le a saját térképünket.

Ki lennél a régi-régi történeteid nélkül? Miről gondolkodnál? Mit éreznél? Merre néznél? Mi felé indulnál? Hogyan mozognál? Miképp élnél?

Ez az önreflexiós műhelymunka az önismeret, és tudatosság útján járók, meditatív pszicho-spirituális csoportélménye. Olyan pszichoszomatikus mozgásprogram, amely csak azoknak való, akik nyitottak a láthatatlan energiavilágra, az abban történő gyógyulásra, s nem csak arra amit a múlt alapján tapasztaltak.

Mire számíthatsz még?

 • Ennek a workshopnak a lényege az egyszerűségében rejlik, és nem abban, hogy belefájjunk a mély és kacifántos, drámai történeteinkbe.
 • Magának a mozgásmeditációnak az ereje pedig abban rejlik, hogy minden fejlődési szakaszban meditatív állapotban és mégis tudatosan mozogjunk, lehetővé téve az izmok, ízületek és kötőszövetek számára, hogy feloldják a test rögzült szokásait, kondícióit.
 • A mozgás során nyugodtan, és relaxáltan várunk a belső késztetés érzésére, mielőtt továbblépnénk a következő szakaszba. Az egyes szakaszok architektúrájában, testi pózok felvett alakjában várunk, hogy az összehangolás elmozdítsa az energiaáramlást.
 • Az energia elmozdulása, feloldja az érzelmi blokkokat mind a lelki, mind a testi síkban.
 • A belső gyermek mozdulatait, és tapasztalatait, a belső anya megújult mozgásprogramjával egészítjük ki, hogy átélhessük az integrált mozgást.
 • Az öngyógyulás folyamata a belső választásban és az alkalmazkodóképességben rejlik. Minden a te idődben fog veled megtörténni. Lehet, hogy valamely gyógyulni kész emléked ott fog mozogni a testtájéki helyén ahová beágyazódott. Lehet, hogy azonnal kiold, előre vagy hátra hintázik benned, talán nagyban vagy épp kicsiben fog megnyilvánulni, lassan vagy dinamikusan fog mozgásra inspirálni, erővel vagy könnyedén. Nem tudjuk. De nyitottan, kíváncsian és reménytelin szemléljük együtt a test fókuszú lelki folyamatunkat.
 • A mozgásmeditációs tapasztalatokat a workshop utáni időszakban otthon is egy egyszerű, 5 perces napi rituáléval ismételheted. Amihez csak a saját a belső motivációd szükséges, hogy akarj önmagad által gyógyulni. A személyes terved, a napi rutin alkalmazása, és a felfedezés vágya szükséges, semmi más.

 

Belső gyermek

A mozgás minden szakasza lehetőséget ad arra, hogy érzékeld azokat a lelki részeidet, amelyek egy kis gyógyító figyelmet igényelnek, illetve olyan fizikai helyeket érezhetsz meg a testedben, amelyeket esetleg érdemes nyitni, nyújtani, lágyítani vagy épp erősíteni, s jobban összehangolni. A fejlődési stádiumok visszakövetése felnőtt testben egy út a test természetes erejének, rugalmasságának, mozgékonyságának és idegi plaszticitásának visszanyeréséhez.

Az otthoni, mindennapi önálló gyakorlás nagymértékben felgyorsítja a gyógyulási és átalakulási folyamatot. Rendszeres gyakorlással ezek a mozdulatok hozzájárulnak a gerinc egészségéhez, az egész test mintázatának és szerkezetének átalakításához, javítják a fizikai és energetikai egyensúlyt. Ahol a test blokkjai kioldódnak, ott az érzelmi és energetikai változás is létrejön. Nyissunk neki teret együtt!

A workshop lehetséges egyéb eredményei:

 • Több energia és vitalitás
 • Javított testtartás és kecsesség
 • Fokozott érzékszervi tapasztalatok
 • Általános testtudatosság fejlődése
 • A relaxáció mély érzése
 • Fizikai és energetikai összehangolás
 • Önfeledtebb, felszabadultabb mindennapok

A műhelymunkát követő napi gyakorlás eredménye lehet:

 • Visszatérés az optimális testi beállításhoz, és lelki működéshez
 • A feszültség és a blokkolt energia feloldása
 • Rugalmasság, mozgékonyság, mobilitás, erő és stabilitás visszanyerése
 • Az ízületek mozgékonyságának fenntartása, és az izomegyensúly helyreállítása
 • Nyújtás, levezetés, relaxáció bármilyen fizikai tevékenységhez
 • Jobb hangulat, áramló, felszabaduló érzések

Időpont:  

 • 2021. december 04. szombat 12:00-18:00-ig

Helyszín:

4027 Debrecen, belváros (pontos cím regisztráció után)

A jogszabályok betartása mellett, amennyiben a rendeleti korlátozások a workshop ideje alatt kiterjednek a személyes programokra is, úgy online formában, problémamentesen megtartom az alkalmat.

Mennyibe kerül?

15.000 Ft/alkalom (áfa mentes). A díj egy összegben fizethető a workshop előtt, átutalással, regisztrációt követően. 

Az ár tartalmazza:

 • kávét és teát,
 • gyümölcs és zöldség nasit a szünetben,
 • terápiás tisztaságú illóolajat, ami szintén támogatja a testi lelki harmóniádat.

Mit hozz magaddal?

 • kényelmes benti ruhát rétegesen ami nem nyom sehol (hogy fokozatosan tudj majd öltözködni),
 • érdemes leggingset vagy melegítőnadrágot venni fel, hogy a talajgyakorlaton kényelmesen tudj mozogni a földön, ugyanezért fontos, hogy se cipzárad, se gombod ne legyen sok,
 • meleg zoknit, ha fázós a lábad.

Mozdulj. Változz. Lélegezz. Azért, hogy a Bradshaw által is említett csodálatos dolog veled is megtörténhessen. Kerülj kapcsolatba önmagaddal, és éld át a benned rejlő, kódolt, teljes potenciált.

Kívánom, hogy szemtanúja lehess annak, amikor szabad, s önfeledt vagy, és átélhesd, hogy az elme kontrollja nélkül a tested hogyan mozgat téged!


Csatlakozz Facebook csoportunkhoz, ahol meditációkat, és hasznos instrukciókat osztok meg önismereti témákban.


Fotó forrás: Pixabay

Szeretettel várlak!

Regisztráció a workshopra

A férőhelyek száma limitált.
Ezért, kérlek csak akkor jelentkezz az alkalomra,

ha biztosan ott leszel.

A regisztráció jelentkezésnek minősül, aminek kitöltésével igazolod,
hogy az adatvédelmi szabályzatot
elolvastad,
és elfogadhatónak találtad a benne foglaltakat.

A regisztrációt követően néhány napon belül e-mailt kapsz tőlem, hogy van-e még férőhely.