Bőségprogram 10. nap

A mában a tetteink meghatározzák a jövőt, amit élni szeretnénk. Ha jó dolgokra vágyunk, hozzunk olyan döntéseket, melyeknek jó eredménye lesz.

Hiszek abban, hogy ez a folyamat hozzájárul a bőség erőfeszítésmentes áramlásához az életedben. S hogyha kitartóan gyakorolsz képes leszel olyan új szokásokat kialakítani, amik pozitívan befolyásolják a jövődet.

10. feladat

  1. rész: Térj vissza a tegnapi feladathoz. Vizsgáld meg azt az öt hajlamot, vagy szokást amit feljegyeztél. Válassz ki magadnak két tendenciát, amivel dolgozni szeretnél. Amit érdemes lenne kijavítani, átalakítani vagy elengedni. Készíts egy munkatervet. Írd le és határozd meg ennek a tervnek a részleteit. Írj le legalább két három lépést, amivel vagy javítani tudsz ezeken a hajlamokon vagy el tudod őket engedni ahhoz, hogy a változás útjára léphess. Olyan konkrét napi vagy hosszú távú cselekvési ötletek legyenek, amelyeket el tudsz végezni és működtetni tudsz! Például egyszerű praktikák, mechanizmusok melyek emlékeztetnek arra, hogy ne térj vissza ezekhez (a hajlamokhoz), vagy támogatáskérés a környezetedben lévő emberektől, megerősítő poszterek/poszt-itek, hálaadó feljegyzések, stb. Légy kreatív és találd ki, hogy tudod ezt a két szokásodat vagy hitrendszeredet átalakítani, és támogatni magad benne.
  2. rész: A mai meditációt legalább háromszor hallgasd meg. Jegyezed fel a noteszedbe a mai nap központi üzenetét. Ismételd el ezt a tudatodban és a szívedben minél többször. A mai feladatot kezdd el korán, hogy a nap folyamán el tudd végezni. Bízz a folyamatban és légy szemtanúja annak, ahogyan a csoda megtörténik!

A mai szanszkrit mantra:
Om Krijam Namah azaz
a tetteim a kozmikus törvénnyel vannak összhangban

Ez a sikeres élet törvénye. A karma úgy képviselteti magát a jelenben, hogy a múltadra emlékeztet. Ha tudatosan döntesz a csendes tudatosság birodalmából, karma mentes döntéseket hozol! Tedd fel a kérdéseket a döntések előtt: mi lesz ennek a következménye? Jó ez? Melyik a legjobb döntés?

A karma törvényének mantrája kimondja: a tetteim összhangban állnak a kozmikus törvénnyel.

A nap központi gondolata, amit minél többször idézz vissza
az emlékezetedbe:
Ma nagyszerű választásokat hozok, mivel azokat
teljesen tudatos módon teszem

A meditáció elérhető eredetiben angolul itt. Most pedig helyezkedj el kényelmesen és hallgasd meg a mai meditációt. Bízz a folyamatban és engedd, hogy a varázslat megtörténjen.

Hanganyag magyarul:

Amikor teljesítetted a napi írásos és meditációs feladatot, kérlek nyomj egy lájkot mindig a bejegyzés alján, vagy a youtube csatornámon. Így én is látom, hogy mennyien végzitek, és a társaitoknak is motivációt adtok, hogy nincsenek egyedül a folyamatban. Köszönöm!

Holnap találkozunk!