Bőségprogram 11. nap

A természet intelligenciája szerint minden erőfeszítés nélküli könnyedséggel működik. Öleld magadhoz a gyengeségeidet, korlátaidat, a múltadat, ne harcolj ellenük!

Ma gyakorold az elfogadást! Vállald a felelősséget a kihívásokért, amelyekkel szembenézel! Ne próbáld az életet erőfeszítéssel és erős kontrollal élni. Az Univerzum segíti az életedet harmonikussá tenni, de meg kell engedned neki azzal, hogy erőfeszítésmentesen élsz.

Ma mindkét feladathoz úgy fogj hozzá, hogy először találd meg a saját középpontodat, majd külön-külön kapcsolódj a szüleidhez. Lehet, hogy késztetést fogsz arra érezni, hogy régi időszakokat, közös történéseket vagy tapasztalatokat, különleges vagy kevésbé különleges pillanatokat idézz fel. De ne menj mélyen bele. Maradj a jelenben, a valóságban, és ne feledd, hogy a mai nap a könnyű megoldásokról szól.

Élvezd az utazást és bízz!

11. feladat

  1. rész: Arra kérlek, hogy a füzetedbe, a noteszedbe vagy egy sima fehér lapra készíts egy leírást a mai gyakorlatról. Képzeld a lelki szemeid elé Édesanyádat. Sorolj fel pozitív és kevésbé pozitív aspektusokat róla. Vedd sorba mit tanultál tőle, mi az, ami miatta vált szokásoddá, az életed részévé. Sorold fel mi az, ami közel tart hozzá és mi az, ami távolt tart tőle?
  2. rész: A 2. rész ugyanaz a feladat, csak Édesapádról írj.

A mai szanszkrit mantra:
Om Daksam Namah azaz
a tevékenységeimmel maximális hasznot érek el minimális erőfeszítéssel

Ez a legcsekélyebb fáradozás mantrája. Ne védekezz, ne harcolj, ne győzz meg senkit semmiről, ne vesztegesd erre az energiádat! Az igenek mentén menj. Cselekedeteid a lehető leggyümölcsözőbbek lesznek a lehető legkevesebb erőfeszítéssel.

A nap központi gondolata, amit minél többször idézz vissza
az emlékezetedbe:
elvárom és elfogadom a bőséget, ami könnyedén áramlik hozzám

A meditáció elérhető eredetiben angolul itt. Most pedig helyezkedj el kényelmesen és hallgasd meg a mai meditációt. Bízz a folyamatban és engedd, hogy a varázslat megtörténjen.

Hanganyag magyarul:

Amikor teljesítetted a napi írásos és meditációs feladatot, kérlek nyomj egy lájkot mindig a bejegyzés alján, vagy a youtube csatornámon. Így én is látom, hogy mennyien végzitek, és a társaitoknak is motivációt adtok, hogy nincsenek egyedül a folyamatban. Köszönöm!

Holnap találkozunk!