Bőségprogram 12. nap

A figyelem energiával telít, a szándék átalakít. Lásd tisztán szándékaidat és vágyaidat ahhoz, hogy valóra válhassanak, majd engedd el őket.

12. feladat

1.rész: beszélj az Édesanyáddal vagy írj neki, és kérdezd meg tőle, mi volt a legnagyobb fájdalma/csalódása az élete során. Ne feltételezd azt, hogy tudod a választ. Beszélj vele vagy írj neki és engedd, hogy ő maga mondja el neked – még akkor is, ha ez a dolog pont az, amire gondoltál, hagyd hogy hasson rád, amikor tőle hallod. A beszélgetés után írd fel a füzetedbe vagy noteszedbe, amit használsz a gyakorlatok során. Majd azt is kérdezd meg tőle, mi volt az az egy álom, amit nem váltott valóra, de minden áron szerette volna megvalósítani, csak valami miatt nem sikerült. Ezt is jegyezd fel magadnak a noteszedbe.

Ha anyukád már nincs velünk a fizikai síkon vagy valamilyen egyéb ok miatt nem tudod ezeket a kérdéseket feltenni neki, akkor lásd őt a tudatod szemével. Mielőtt ezt elkezdenéd, javaslom tölts el pár percet azzal, hogy a tudatodban egy képet alkotsz róla. Idézz fel közös emlékeket. Ténylegesen kapcsolódj hozzá mielőtt elkezdesz írni. Relaxálj, majd meditálj egy kicsit, és utána mentálisan fókuszálj rá. Kapcsolódj hozzá. És tedd fel neki a kérdéseket. Írd le mit érzel, és milyen válaszokat kaptál odabenn a lelked mélyén. 

2.rész: tedd pontosan ugyanezt apukáddal is és írd le a füzetedbe a válaszokat.

Amikor készen vagy, hagyd hatni magadra a tapasztalataidat.

A mai szanszkrit mantra:
Om Ritam Namah azaz
a tetteim és vágyaim támogatva vannak a kozmikus intelligencia által

A szándék és a vágy törvényének mantrája segít neked, hogy olyan életet élhess amiről álmodsz. Bízd beteljesülésüket a természetre! A pillanat tudatosságát gyakorold minden cselekedetedben! Ez a mantra emlékeztet téged, hogy a szándékaidat és a vágyaidat mindig támogatja a kozmikus intelligencia.

A nap központi gondolata, amit minél többször idézz vissza
az emlékezetedbe:
az összes lehetőség határtalan tengerébe helyezem a szándékomat
és megengedem az univerzumnak, hogy rajtam keresztül cselekedjen

A meditáció elérhető eredetiben angolul itt. Most pedig helyezkedj el kényelmesen és hallgasd meg a mai meditációt. Bízz a folyamatban és engedd, hogy a varázslat megtörténjen.

Hanganyag magyarul:

Amikor teljesítetted a napi írásos és meditációs feladatot, kérlek nyomj egy lájkot mindig a bejegyzés alján, vagy a youtube csatornámon. Így én is látom, hogy mennyien végzitek, és a társaitoknak is motivációt adtok, hogy nincsenek egyedül a folyamatban. Köszönöm!

Holnap találkozunk!