Bőségprogram 14. nap

A harmonikus élet egyensúlyban van az univerzummal. Szolgálj másokat! Csendesen szemlélődj! Örülj az apró örömöknek! Légy hálás!

Gratulálok az eddigi, két hetes közös utazásunk teljesítéséért és a csodálatos – bőség, támogatás és szeretet – közösség építéséért, amihez te is hozzájárultál! Azzal segítettél másoknak, hogy ők is jólétet teremthettek általad az életükbe. Így hozzájárultál, hogy megsokszorozódjék mindaz, amit magadnak teremteni szeretnél.

14. feladat

A mai napon legyél kiemelten tudatos. Fejleszd ki azon dolgok tudatosságát, amelyeket szeretnél megszerezni, bevonzani, s amelyek téged akarnak és hozzád vonzódnak. A feladat célja nem más, mint továbbfinomítani a tudatosságodat, a háládat mindenért, és az örömödet az élet apró dolgai iránt.

Ma légy hálás minden egyes dologért, amit bevonzol, akkor is ha ezek nem anyagi természetűek, hisz számtalan tanulási és növekedési lehetőség rejlik bennük. A bőség nem csak az anyagi javakat jelenti, hanem mindazt, ami többletként, ajándékként megjelenik az életedben. Ezért éld meg az örömöt a bőség minden formájában. Tehát, a mai nap során vedd észre, hogy mi minden jelenik meg az életedben többletként.

A nap végén pedig, jegyezz fel a noteszedbe/füzetedbe legalább három olyan dolgot, ami révén a bőség a mai napon megnyilvánult a számodra. Ha van időd sorold fel az összeset.

A mai szanszkrit mantra:
Om Varunam Namah azaz
az életem harmóniában van a kozmikus törvénnyel

Ez a dharma avagy életcél törvénye. Minden érző lénynek célja van az életben, ami nem mást mint a magasabb éned felfedezése! Ismerd fel és juttasd kifejezésre egyedi képességeidet! Figyeld meg az adottságaidat, nézd meg melyek azok, amelyek örömmel töltenek el, és szolgálj általa másokat. Légy ítéletmentes, és szemlélődj elfogadóan.

A nap központi gondolata, amit minél többször idézz vissza
az emlékezetedbe:
létezik egy út, amely által betölthetem életem valódi célját

A meditáció elérhető eredetiben angolul itt. A fordításért köszönet Volner Miklósnak. Most pedig helyezkedj el kényelmesen és hallgasd meg a mai meditációt. Bízz a folyamatban és engedd, hogy a varázslat megtörténjen.

Hanganyag magyarul:

Ha szeretnél a későbbiek során is értesülni a honlapomon elérhető szemléletfejlesztő, és tudatosságébresztő bejegyzésekről, online és offline programokról iratkozz fel a jobb oldali sávban elérhető Legfrissebb bejegyzésekben. Ez nem hírlevél, nem foglak ajánlatokkal bombázni, csak a honlap tartalmairól kapsz majd értesítést.

Amikor teljesítetted a napi írásos és meditációs feladatot, kérlek nyomj egy lájkot mindig a bejegyzés alján, vagy a youtube csatornámon. Így én is látom, hogy mennyien végzitek, és a társaitoknak is motivációt adtok, hogy nincsenek egyedül a folyamatban. Köszönöm!

Holnap találkozunk!