Bőségprogram 21. nap

Egységünk az univerzummal vitathatatlan. Minden pillanat, amit az egység élmény eléréséért megteszünk bőségesen megtérül. Felszámolja az elválasztottság tévedését.

21. feladat

Ezennel a közös utazásunk végéhez értünk. Ennek ellenére, remélem, hogy ez az élmény csupán a bőségteremtés & spiritualitás & meditáció utazásod kezdetét jelentette.

Állj meg egy pillanatra és méltányold az elszántságodat, az erős akaratodat és az elkötelezettségedet, hiszen végigcsináltad a 21 napot! Hunyd be egy picit most a szemed, és ünnepeld magad! A szokásaink, gondolkodásunk megváltoztatása hatalmas dolog a személyiségnek. Ez mindig munka, erőfeszítés, és kitartás. Épp ezért egy csodálatos tanúbizonyság arra az elmúlt három hét, hogy készen állsz az életed teremtőerejébe beleállni. Használd ki ezt a lehetőséget arra, hogy az energiádba, megnyilvánulásaidba és a magadba vetett hitet tovább erősítsd. Adj hálát most magadnak!

Utazásunk során sok energiát kaptunk és az energiának áramolnia kell. A jövőnk a saját kezünkben van. A jövőnket döntéseinkkel, választásainkkal és tetteinkkel teremtjük. Azzal, amivel az időnket töltjük, azokkal az emberekkel, akikkel körbe vesszük magunkat és ahogyan az életünk minden egyes pillanatát megéljük.

A mai feladat az alábbi búcsúlépésre kér fel:

Küldj egy üzenetet azoknak az embereknek, akik még úton vannak, vagy akik veled együtt tették meg ezeket a lépéseket. Készíthetsz egy videó felvételt, amiben elmeséled a 21 napos bőség utazásodat. Ha feltöltöd a youtube-ra és elküldöd nekem a linkjét, akkor kiteszem az oldalra. Alternatívaként, amennyiben számodra egy felvétel készítése túlságosan nagy kihívást jelentene, vagy egész egyszerűen ez nem lehetséges, akkor megteheted, hogy egyszerűen csak írsz a csoportnak. Oszd meg az élményeidet. Hagyd, hogy valódi és hiteles legyen. Ne feledkezz el bemutatkozni a keresztneveden és elmondani, hogy mivel foglalkozol. Ki tudja, lehet, hogy ebben a csoportban lesz olyan, akit inspirálni, motiválni vagy segíteni fogsz a szavaiddal. Ha te magad is segítő vagy, és van tudatosságébresztő ingyenes programod a klienseid számára, akkor lehetőséget adok számodra, hogy ezt is megemlítsd és beletedd az üzenetedbe. Járuljunk hozzá a bőség, és a tudatosság további áramlásának. Áldás.

Akár videólinket küldesz, akár írásos üzenetet bátran küldd el a csetenia@gmail.com címemre, és kiteszem az oldalra. Ha mindkét verzió bármilyen oknál fogva nem működhet neked, akkor oszd meg azzal a csoporttal, akik számára elérhetővé tetted a Bőségprogramot a 3. napon. Légy ismét kreatív. Adj, oszd meg másokkal az élményedet.

A mai szankszkrit mantra:
Szo Ham azaz
a teremtő tudat is én vagyok

Szo Ham vagy ismertebb nevén a lélegző mantra. A Szo jelentése: teremtő tudat, a Ham jelentése: én vagyok. Én és Isten egyek vagyunk – ismételjük a Szo Ham meditáció során.

A Szo Ham mantra rezegtetésének célja az, hogy az ember folyamatosan koncentrálva a teremtő és saját személyének egységére, ráeszméljen kettejük azonosságára. Az ember elválasztottság érzetét ugyanis minden nap fokozza, hogy önmagát és Istent két különállóként szemléli. Az Egység felismerésében rájövünk, hogy az életünknek saját magunk vagyunk a kovácsa, az irányítója, és felismerhetjük a végtelen lehetőségek tárházát, hiszen Isten és az ember akarata mindig egy. Így képessé válunk megélni a Teremtő tudatot, és így válunk saját életünk cselekvő vezérévé.

A meditáció elérhető eredetiben angolul itt. A fordításért köszönet Volner Miklósnak. Most pedig helyezkedj el kényelmesen és hallgasd meg a mai meditációt. Bízz a folyamatban és engedd, hogy a varázslat megtörténjen.

Hanganyag magyarul:

Amikor teljesítetted a napi írásos és meditációs feladatot, kérlek nyomj egy lájkot mindig a bejegyzés alján, vagy a youtube csatornámon. Így én is látom, hogy mennyien végzitek, és a társaitoknak is motivációt adtok, hogy nincsenek egyedül a folyamatban. Köszönöm!

Az előtted álló hetek során is bízz a folyamatban és légy szemtanúja a csodáknak.

Engedd meg, hogy én is gratuláljak azért az elkötelezettségért, bizalomért és hitért, amit tanúsítottál!
Csodálatos, gyönyörű és inspiráló lélek vagy számomra is!

Ha szeretnél a későbbiek során is értesülni a honlapomon elérhető szemléletfejlesztő, és tudatosságébresztő bejegyzésekről, online és offline programokról iratkozz fel a jobb oldali sávban elérhető Legfrissebb bejegyzésekben. Ez nem hírlevél, nem foglak ajánlatokkal bombázni, csak a honlap tartalmairól kapsz majd értesítést.

Ha szeretnél egy élő gyakorlási lehetőség során még mélyebbre menni az Önvalóval való személyes kapcsolatod megerősítésében, akkor olvasd el a Fellegajtó nyitogató csodatréning bemutatkozóját. Ahol személyesen is találkozhatunk.

Köszönöm, hogy együtt vettünk részt a bőség megtapasztalásának varázslatos útján!
Köszönöm, hogy hozzájárultál a saját bőséged megteremtésével az univerzális energiák áramoltatásához, és hogy másokat is szolgáltál a megosztásokba fektetett időddel.
Köszönöm, hogy engem választottál lélekébresztő útitársadnak!

Határtalan hálával és szeretettel: Nia