Bőségprogram 4. nap

Ha megszüntetjük az életünkben a hiányállapotokat, könnyebben át tudjuk tenni a fókuszt arra, hogy mi mindenünk van. Ahová koncentráljuk a figyelmünket, ott növekedés várható!

A mai feladat egy újabb felkérés, de most nem kell kilépned a komfort zónádból.

4. feladat

Ezúttal arra kérlek, hogy írd össze az anyagi tartozásaidat és minden mást is, amivel tartozol valakinek. Legyen ez összeg, vagy épp egy kiló liszt, mindegy. Akár személyes, a magánéletedet érintő, akár hivatalos jellegű, mint pl. kölcsön, hitelkártya, jelzálog, de kerüljenek fel rá a még kifizetetlen számlák is. Mindez lehet akár cseretartozás (barter) is, ha egy csereüzlet rendszert alkalmazol vagy valakivel így üzleteltél. Jőjjenek egészen régi, és új tartozások is. Minden kerüljön fel a listádra.

Társíts ezekhez értéket, nyugodtan számszerűsítsd, ha ez megkönnyíti a dolgodat.  Amikor elkészültél tekintsd át, hogy milyen mértékű hiányállapotaid vannak, és hozd meg belül a döntést, hogy minél hamarabb kiegyenlíted őket. 

Még a meditációt megelőzően végezd el a feladatot, hogy támogathasd a bőség beáramlását oda, ahol hiány van az életedben. 

A mai szanszkrit mantra:
Aham Brahmasmi azaz
lényem lényege a végső valóság

Amikor az Aham Brahmasmi kifejezést használod, tudomásul veszed, hogy te magad vagy a világ – te vagy a mindenség. Te vagy az univerzum teremtője. Te vagy a saját valóságod megteremtője. Te vagy a saját történeted írója. Írd meg most ebben a Bőségprogramban mindazt, amit szeretnél megélni.

A nap központi gondolata, amit ma minél többször idézz vissza
az emlékezetedbe:

ettől a pillanattól kezdve határtalan bőséget vonzok be az életembe

A meditáció elérhető eredetiben angolul ittA fordításért köszönet Büdi Szilvia Nórának. Most pedig helyezkedj el kényelmesen és hallgasd meg a mai meditációt. Bízz a folyamatban és engedd, hogy a varázslat megtörténjen.

Hanganyag magyarul:

Amikor teljesítetted a napi írásos és meditációs feladatot, kérlek nyomj egy lájkot mindig a bejegyzés alján, vagy a youtube csatornámon. Így én is látom, hogy mennyien végzitek, és a társaitoknak is motivációt adtok, hogy nincsenek egyedül a folyamatban. Köszönöm!

Holnap találkozunk!