Bőségprogram 6. nap

Az agyunk ismétlés útján tanul. A kellemetlen múltbéli eseményekre való emlékezés, a negatív gondolatok ismétlése azokat a hitrendszereinket erősítik, melyek nem szolgálják a sikeres életet. Írjuk át a negatív programjainkat!

A mai feladat arra az elképzelésre épül, hogy a saját mélységes meggyőződéseinket és gátlásainkat újra kell huzaloznunk, felül kell őket írnunk, ha új életet szeretnénk teremteni. Tudományosan bizonyított tény, hogy a naplóvezetés a gondolati folyamatainak felülírásának egyik hatékony eszköze. A pozitív gondolatok és hiedelmek leírása megerősíti azokat az által, hogy az agy megteremti a gondolatot, a kéz leírja, a szem pedig elolvassa. Készülj fel tehát az írásra, és az íráson keresztül történő kapcsolódásra a leendő pozitív életeddel.

6. feladat

Ez a gyakorlat roppant fontos és az egyik leghosszabb feladat lesz. Mielőtt hozzálátnál, kerülj nyugodt állapotba, lélegezz mélyeket és kapcsolódj önmagaddal. Relaxálj egy pár percet, és állj készen arra, hogy harmóniába hozd a belső viszonyodat a pénzzel!

  • Írd le kézzel a naplódba, füzetedbe vagy egy papírra háromszor az alábbi kijelentést.

„Mától én – írd ide a teljes neved – új kapcsolatot létesítek a pénzzel. A pénz jó, tiszta és hasznos a fejlődésem, elégedettségem és boldogulásom szempontjából. A pénz pozitív dolgokat hoz az életembe. A siker, amit az életemben tapasztalok, pénzt és jólétet hoz mind nekem, mind azok számára, akik közel állnak hozzám. Megérdemlem mindazt, hogy sikeres legyek, mind a pénz bőségét. A pénz a barátom; a társam. A befektetéseim és a vagyonom értéke napról napra nő. A pénz és a siker jelen van az életemben itt és most, valamint elkísér engem. Mindig van pénzem. Mindig van vagyonom. A pénz és a vagyon bősége mindig velem van. Imát mondok el az őseimért, akiknek nehéz élete volt a pénz hiánya miatt, azért hogy áldottak legyenek és örömükre szolgáljon az a tudat, hogy én képes vagyok másképpen élni mint ők, anyagi bőségben és jólétben. Imát mondok, hogy inspiráljanak azok az őseim, akik sikeres életet éltek bőségben. Köszönöm, ez el van végezve, be van fejezve.”

  • Miután háromszor leírtad, olvasd fel hangosan egyszer.
  • Majd készíts magadról egy videófelvételt (simán lehet a telefonoddal, nem kell professzionálisnak lennie) miközben a fenti kijelentést még egyszer elmondod. Az elkészült felvételt hallgasd/nézd meg, nem kell senkivel megosztanod, csak lásd magad. Nézd magad. Halld magad. Érezd magad. A gyakorlat után a felvételt elteheted emlékbe, vagy nyugodtan törölheted, más feladat nem lesz vele.

A mai szanszkrit mantra:
Ram

Ez a mantra a napfonat csakrádat nyitja meg, a személyes erődnek a székhelyét. A Ram zengetése segíteni fog abban, hogy kiállj magadért, hogy a negatív késztetéseid felett uralkodj és nagyobb önkontrollt gyakorolj. Növeli az önbecsülésedet, az önbizalmadat és a magabiztosságodat.

A nap központi gondolata, amit minél többször idézz vissza
az emlékezetedbe:
mindaz, amire vágyom bennem van

A meditáció elérhető eredetiben angolul itt. Most pedig helyezkedj el kényelmesen és hallgasd meg a mai meditációt. Bízz a folyamatban és engedd, hogy a varázslat megtörténjen.

Hanganyag magyarul:

Amikor teljesítetted a napi írásos és meditációs feladatot, kérlek nyomj egy lájkot mindig a bejegyzés alján, vagy a youtube csatornámon. Így én is látom, hogy mennyien végzitek, és a társaitoknak is motivációt adtok, hogy nincsenek egyedül a folyamatban. Köszönöm!

Holnap találkozunk!