Bőségprogram 7. nap

Az első hét kihívásainak végéhez értünk. Ahhoz, hogy valami új érkezhessen az életünkbe, nem árt helyet csinálni neki. Engedjük el azokat az embereket az életünkből ma, akik rossz hatással vannak ránk.

A mai feladat ismét egy jó kis kihívás lesz! 

7. feladat

Készíts egy listát azokról az emberekről, akik elveszik az energiát tőled vagy mondjuk úgy „leszívnak” energetikailag. Bármennyi név felkerülhet a listádra, nincs számszerű megkötés. Ezek az emberek: 

  1. vagy olyanok, akiknek a társaságában nem érzed jól magad,
  2. vagy bár jól érzed magad, azonban a környezetükben letargikus vagy ingerült, esetleg zavarodott leszel,
  3. vagy könnyen kihoznak a sodrodból.

Lehetnek hozzád jelenleg közelálló emberek vagy múltbéli ismerősök, akik már nem játszanak fontos szerepet az életedben. Földrajzi viszonylatban lehetnek közeliek vagy távoliak. Lehetnek családtagok, barátok, szomszédok, munkatársak, főnökök, házastársak, partnerek, gyerekek vagy bármilyen személy az életedből, aki nem fogad el teljes mértékben annak, aki vagy, nem figyel rád, csak magával törődik.

Ha segítségre van szükséged, akkor kiinduláshoz felhasználhatod az 1. feladatnál alkotott listádat. Lehet, hogy ezek az emberek hozzájárultak a növekedésedhez, ugyanakkor az energiádtól is megfosztottak, előfordulhatott, hogy kihoztak a sodrodból és/vagy kényelmetlenül érezted magad miattuk.

Minden egyes nevet békével a szívedben jegyezz fel a füzetedbe. Nem az a cél, hogy haragudj rájuk. Mi emberek gyakran öntudatlanok vagyunk az automata működési mechanizmusainkra. Bocsássunk meg egymásnak. Minden egyes név mellé írj egy rövid személyes áldást, és kívánj nekik csupa jót.

A mai szanszkrit mantra:
Szat ~ Csit ~ Ánanda azaz
Létezés ~ Tudatosság ~ Gyönyör

Szat: igazság, végső létezés – az, ami tartós és változatlan
Csit: tudatosság, megértés és felfogás
Ánanda: gyönyör, a makulátlan boldogság állapota, öröm és érzéki élvezet

A nap központi gondolata, amit minél többször idézz vissza
az emlékezetedbe:
a tudatos szándékaimat használom azért, hogy megvalósítsam az álmaimat

Továbbra is tanúsíts erős akaratot és a fegyelmezettséget a programban! Tarts ki, élvezd a gyakorlatokat, és bízz a folyamatban. Az első héten túlvagyunk. A mai napon én is tiszta, szerető energiát küldök neked!

A meditáció elérhető eredetiben angolul itt. Most pedig helyezkedj el kényelmesen és hallgasd meg a mai meditációt. Bízz a folyamatban és engedd, hogy a varázslat megtörténjen.

Hanganyag magyarul:

Amikor teljesítetted a napi írásos és meditációs feladatot, kérlek nyomj egy lájkot mindig a bejegyzés alján, vagy a youtube csatornámon. Így én is látom, hogy mennyien végzitek, és a társaitoknak is motivációt adtok, hogy nincsenek egyedül a folyamatban. Köszönöm!

Holnap találkozunk!