Bőségprogram 8. nap

A mantra meditáció olyan hangrezgés, ami segít megszabadítani az elménket, tudatunkat az anyagi világ befolyásától. A mai mantra a tiszta potenciál törvényét erősíti meg.

8. feladat

A mai gyakorlat nem más, mint keresni az otthonodban, pénztárcádban 5 db vagy több olyan blokkot és számlát, melyek tanúsága szerint különféle dolgokat vásároltál magadnak. Ezek lehetnek áruházi, tankolási blokkok, vendéglős, kirándulós vagy szobafoglalással kapcsolatos számlák. Bármilyen igazolás, ami azt mutatja, hogy kifelé áramlott a pénz tőled. Amikor  összegyűjtötted a blokkjaidat a hátoldalukra írd rá, hogy:

– minden magamban eszközölt befektetés hétszeresen fog hozzám visszatérni.

Majd pedig ha szeretnéd, akkor folytasd ezt a gyakorlatot a jövőbeli vásárlásaid során is!

A mai szanszkrit mantra:
Om Bhavam Namah azaz
Én az abszolút létezés vagyok

Amikor a Létezésként ismerjük el magunkat, akkor a tudatállapotunk mindent magába foglal. Ez a teljes semlegesség egyszerűen a tiszta tudat terébe vezet minket. Amikor ezt a mantrát használjuk, a tiszta potenciál törvényét gyakoroljuk általa. A abszolút lehetőségek törvénye elmagyarázza, hogy a tiszta tudat a nyilvánvalótól a megnyilvánultig mozog.

Ez a törvény emlékeztet bennünket, hogy mi a világ teremtői vagyunk, és hogy amikor lelassulunk, észrevehetjük létezésünk finom rétegeit. Amikor ezt a mantrát használjuk, elengedjük az ítéleteket, a rossz gondolatokat, és lehetővé tesszük önmagunk számára, hogy korlátlan potenciállal rendelkezzünk, és teremtő állapotba helyezkedjünk.

Ez a mantra összeköt bennünket a korona csakra bölcsességével, ami a kapcsolatunk a végtelen énünkkel és isteni intelligenciánkkal.

A nap központi gondolata, amit minél többször idézz vissza
az emlékezetedbe:
a tiszta potenciál törvénye alapján bármit, bármikor
és bárhol megteremthetek

A meditáció elérhető eredetiben angolul itt. A fordításért köszönet Gulyás Bencének. Most pedig helyezkedj el kényelmesen és hallgasd meg a mai meditációt. Bízz a folyamatban és engedd, hogy a varázslat megtörténjen.

Hanganyag magyarul:

Amikor teljesítetted a napi írásos és meditációs feladatot, kérlek nyomj egy lájkot mindig a bejegyzés alján, vagy a youtube csatornámon. Így én is látom, hogy mennyien végzitek, és a társaitoknak is motivációt adtok, hogy nincsenek egyedül a folyamatban. Köszönöm!

Holnap találkozunk!