Csodaworkshop – A csodák tanítása

Ha a tudatos mindennapokat választod, megváltozik az életed! És ha megtanulod ezt a tudatosságot ébren tartani a szürke hétköznapokon is, akkor olyan életet teremthetsz magadnak, amiről mindig is álmodtál!

Nincs egyetlen olyan probléma sem az életedben, ami nem a tudatosság hiányából fakadna. Minden probléma ugyanis csak addig probléma, amíg valamely automatizmusod (megszokásod, vagy hitrendszered) vakfoltjának árnyékában sínylődik.

Volt már olyan “aha élményed” amikor hirtelen a homlokodra csaptál és azt mondtad: húúúú ez a megoldás pedig annyira az orrom előtt volt?! Mégsem láttad. Vajon miért? Nem tudtál ránézni egészen addig, amíg az árnyékból el nem engedted azt, amivel küszködsz, és a tudatosságod fénye meg nem világította. Gondolkodtál már azon, hogy honnan jött a megoldás? Még ha egy külső személy segítségével is, de valójában magadtól. Belőled. Ott rejlett benned. Te, vagy valaki más hívta elő, majd megtetted amit a helyzet elvárt, és megoldódott.

Születésünktől fogva programoz minket a személyiségünk által létrehozott világ. Nem a szüleink hibája, nem a tanáraink felelőssége, nem a volt szerelmeink az okai, nem a főnökünkből fakad, nincs senki, akire rámutathatnánk. Maga az emberi létezésünk az, ami annál fogva, hogy van – korlátoz bennünket, amíg fel nem fedezzük a benne rejlő lehetőségeinket. Ez a világ, a minket körülvevő összes ember és élethelyzet által, bizonyos módon láttatja velünk a dolgokat. Maga az emberi éntudat (egótudat) az, ami a saját működésén keresztül fogékony erre a programozott világra. Önismeret nélkül a személyiségünk alapműködése a legnagyobb csapdája és akadálya, a boldog életnek.

A jó hír az, hogy nem csak az egÓtudat állapota áll a rendelkezésünkre! Hiszen a tudatosság ha nem is fejleszthető, de felébreszthető!

Működésünk egy merev keretrendszer, amin keresztül kódoljuk a környezetből felvett ingereket. A benyomásaink után, a pillanat töredékrésze alatt hozunk ítéletet mindarról a számtalan információról, amit észleltünk az ingerek kapcsán. Az ítéleteket gyakran gyors reakciók, és még gyorsabb tettek követik. Mindez mindig a múlt tapasztalatai alapján történik, mintegy automatapilóta rutin szerint. A saját, egyedi személyiségünk rendelkezésére álló feltételei alapján értelmezzük ezeket a környezeti hatásokat. Ekképp, saját korábbi tapasztalataink, hitrendszereink, meggyőződéseink és a gondolkodásunk sajátosságai alapján teremtjük az életünket. 

Milyen negatív következményekkel járhat, ha a múltunk teremti a jövőnket?

 • ÚGY PROGRAMOZZUK A JÖVŐT, AHOGY A MÚLTBAN ÉLTÜNK. A múltból áthozott emlékek, a személyiségünk működési módján keresztül alkotják a személyes valóságunkat. A személyes belső valóságunk teremti a másokkal kapcsolatos környezeti tapasztalatainkat is. Tehát nem csak olyannak látjuk a környezetünket, ahogy gondolkodunk róla, hanem ténylegesen ki is váltjuk belőle azt, hogy olyan legyen, amilyennek látjuk. Ha boldogtalanul éltünk eddig, boldogtalan jövőt fogunk teremteni.
 • A NEGATÍV SZEMÉLYES TÖRTÉNETEINK, NEGATÍV ÚJ TÖRTÉNETEKET ÍRNAK. Létrejön egy önmagából fakadó tapasztalat, ami az eseményeken keresztül egy-egy láncolatot képez. Ezek a láncolatok kötődni kezdenek a létrejött emberi kapcsolatok, helyek, dolgok által az elménkhez. Bármi, amihez kötődni kezdünk valamilyen belső elmebeli és érzelembeli leképezés részévé válik. Az érzelmi töltet bemélyíti a láncolatot, lesüllyeszti a tudattalanba és szép lassan a személyiség önmagáénak érzi e kötéseket. A kötődéseket azonosulások követik, és minden amivel azonosulunk történetekké válik belünk, hogy emlékezni tudjunk később rá. Mindezt alapvetően azért teszi az agyunk, hogy az életet, és a benne történő dolgokat értelmezni tudjuk, és boldogulni ebben a logikailag összerakott formavilágban. Ha szomorú történeteket mesélünk magunknak és másoknak magunkról, akkor szomorú dolgok várnak ránk a jövőben is.

Ha visszamegyünk a gondolatsor elejére, akkor máris láthatjuk, hogy az életünk sikerének vonatkozásában milyen sok múlik azon, hogy:

 • hogyan gondolkodunk,
 • milyen gyorsan és mit észlelünk,
 • és hogy a velünk megtörténteket hogyan értelmezzük.

Gyakorlatilag ez határozza meg, hogy milyen további tapasztalatokat tudunk eredményezni az életünkben.

 

Kapcsolódás: minden megoldás az önmagadhoz való kapcsolódás után megérkezik hozzád!
Kreativitás: ha lélekben jelen vagy,
aktiválódnak a teremtőerőid
a végtelen kreativitásod felébresztésén át.
Tudatosság: a jelenlét a boldogságon, és az örömön keresztül
mindig kifejezi önmagát.

Ez a 4 órás workshop neked való:

 • ha folyton elakadsz valami miatt az életedben, és nem tudod elérni a céljaidat
 • ha nincs időd arra, ami számodra igazán fontos
 • ha állandóan halogatsz, és emiatt eredmények nélkül telnek el az éveid
 • ha úgy érzed mellékvágányra futott a vonatod, és amit élsz az nem a te életed
 • ha szeretnél a csodák tanításán át közelebb kerülni a belső valóságodhoz
 • ha úgy érzed, hogy már eleget féltél az életedben, elfáradtál ebben, és már nem szeretnél mást – mint szeretni 

Hagyd abba az ok keresést, a múlt fürkészését, és az önmagad hibáztatását!

Talán csak nem volt hozzá valódi eszközöd, hogy azt az életet éld, amiről álmodtál. De hogyan tudsz változtatni bármin is, ha az eddigi életedben sikertelenül oldottál meg bizonyos dolgokat?

önreflexió – optimális fókusz – megújult nézőpontok – tisztánlátás – tudatosság
valódi emberi kapcsolatok – nyitott gondolkodás – jelenlét – belső béke

 • Önreflexió: tanuljunk meg reflektálni arra, ami eddig történt velünk, és arra is, hogy mi van a jelenben. Tartsuk mozgásban az önreflexiós képességünket, ne hagyjuk bealudni. Ezen a workshopon megtapasztalhatod a coaching módszertanának segítségével a hogyant!
 • Optimális fókusz: ha eddig problémaorientált gondolkodásúak voltunk, ránevelhetjük magunkat a megoldásokra, és megtanulhatjuk magát a gondolkodást kizárni e folyamatból. Izgalmasan hangzik? Testtudatosság- és érzelmi intelligencia fejlesztő gyakorlatok során új eszközöket tanulhatsz, hogy másképp tudj a veled történt dolgokra reagálni!
 • Megújult nézőpontok: hogyan is tudnánk változtatni a régi mintáinkon, ha nem ismerjük mit jelent a személyiségen keresztül tapasztalni a világot? Ha az egónk maga bizonyos okoknál fogva folyton elszabotálja a sikereinket, vajon milyen más részünk van még, ami viszont sikerre viheti amire vágyunk? Ezen a workshopon megtudod a választ a Csodák tanításának alappillérei nyomán!
 • Tisztánlátás: amíg a gondolkodásunkkal azonosítjuk önmagunkat, addig a gondolataink lesznek a legfőbb tanácsadóink. Ha a gondolataink negatív programok szerint működnek, mennyi esélyünk van pozitív dolgokat érni el? Láss tisztán, láss a belső szemeiden keresztül. Ha az életedben sorozatos kudarcok vannak, kérdőjelezd meg, hogy jól látod-e a dolgokat. Jó szögből nézed-e őket…
 • Tudatosság: bal és jobb agyféltekénk integrálása bármikor elérhető eszköz. Amit ha használunk megtaníthatjuk magunkat arra, hogy ne az automatapilóta üzemmódból éljük és irányítsuk régi rutinok szerint az életünket. A jelen pillanatban lenni, és úgy is élni – kihívás. A tudatosság mindannyiunk sajátossága, csak nem tanították meg nekünk, hogy mit jelent, és hogyan érhető el, mint belső erőforrásunk. Kapcsolódj magaddal. Segítek.
 • Valódi emberi kapcsolatok: semmi sem olyan fontos tükör az életünkben, mint a másik ember. Önmagunkon és egymagunkban gondolkodni a dolgokról kevés ahhoz, hogy teljes képet kapjunk arról ami valóban fontos. A különleges emberi találkozások azt jelentik, hogy valódi kapcsolatba lépünk egymással, nem csak az intellektus szintjén. Mélyebben. A csoporterő, a koherencia, amit létre fogunk hozni együtt, lehetővé teszi a számodra is, hogy új élményt szerezz ebből.
 • Nyitott gondolkodás: nagyon kevesen vagyunk képesek valódi, tiszta, egómentes figyelmet adni a másik embernek. Szeretünk gyorsan reagálni egymásra, mintha valamilyen belső feszültség folyton ki akarna ebben elégülni. A folyamatos reakciókényszer pedig ellehetetleníti a bensőséges együttléteket. Ahhoz, hogy ne izomból reagáljunk, ne fejből osztogassunk kéretlen tanácsokat nyitott gondolkodásra van szükség. Az emberek 70%-a zártan, korlátoltan és önmagából kiindulva kommunikál. Úgy, hogy egy interakcióban, még csak nem is találkozik a másik ember valóságával. Te nyitott gondolkodó vagy? Derítsük ki.
 • Jelenlét: ha fejben mindig másik időben kóborolunk, a múlton rágódunk, vagy a jövőt fürkésszük, lemaradunk arról a sok-sok csodáról, ami a jelenben van. A jelenlét azt jelenti, hogy képesek vagyunk megbirkózni az elménk folyamatos ugrálásával, képesek vagyunk megzabolázni a folyamatos belső monológjainkat, ítélkezéseinket magunk és mások fölött. Valamint, hogy önmagunk teljességéért és a másik ember tiszteletéért hajlandóak vagyunk kilépni a gondolkodásunkból, és megnyílni egy mélyebb, tisztább tudatállapotra.
 • Belső béke: túl a személyiség által generált problémákon, vár ránk odabenn a lelkünk mélyén valami, ami többről szól, mint a zaklatott emberi életünk. Azt nem ígérhetem, hogy a program végére totális belső békét fogsz megtapasztalni, de elindítalak ezen az úton.

Miért érdemes eljönnöd, mit tanulhatsz még?

Az életutunk során kondicionálódott tudatalatti programozás befolyásolja az eddigi gondolatainkat, érzelmeinket és a tetteinket. Aminek következménye esetben a te számodra azaz élet lett, amit most élsz. Ezeket a kondicionálásokat törölheted a tudatalattidból, újraprogramozhatod az életedet anélkül, hogy bármilyen terápiás vagy személyiségfejlesztő technikát alkalmaznál.

Ha a tapasztalataink nem olyanok, amikre vágyunk, változnunk szükséges. Alakítani a nézőpontjainkon, és az azonosulásaink “tárgyain”. Ahhoz, hogy változzunk, nagyobbá kell válnunk, mint a személyes gondolataink, és a belőlük fakadó körülmények. Hogy szabadok lehessünk meg kell haladnunk a személyiség kondícióit, alap berögződéseit. Majd magát a személyes-ént is.

A személyiség által felfogni képes világ egy korlátolt verzió. Az emberi lét sokkal több mindent tartogat számunkra, mint ami a személyes-én aspektusán keresztül belátható. A félelmeink, a kétségeink, a hitrendszereink, a lekorlátozott képzelőerőnk, az önmagunknak mesélt önszabotáló személyes történeteink, korábbi negatív tapasztalataink, limitáló nézőpontjaink a dolgokról mind-mind megállítanak minket a tudatosságunk kiterjesztésében.

Az új életed megteremtéséhez megújult gondolatrendszerre, emelkedett érzelmi szintre (mondjuk úgy frekvenciára) és új mentális szokásokra van szükséged.

Készen állsz arra, hogy birtokold az eddig szunnyadó képességeidet
és a benned rejlő végtelen potenciált?

Mert ezen a workshopon hozzáférést kapsz mindehhez!

Tarts velem:

 • ha át akarod alakítani az eddigi, nem működő életedet
 • ha kapcsolatba szeretnél lépni az igazi belső erőforrásaiddal
 • ha el tudsz köteleződni arra, hogy egy ideig mentális és gyakorlati feladatokat végezz
 • ha bátor vagy, és mersz kimozdulni egy-egy pillanatra a komfortzónádból ahhoz, hogy megtapasztalhasd a benned szunnyadó tudatosságot
 • ha erőfeszítéseket vagy hajlandó tenni azért, hogy kiterjeszd ezt a tudatosságot

Ha a tudatosságod éberségét a workshop után is szinten szeretnéd tartani
három területen érdemes újraalkotni magad:

Találkozzunk január 23-án,
megmutatom a hogyant!

Mennyibe kerül ez a 4 órás tudatosság ébresztő online program?

 • A részvételi díj 8.000 Ft (áfa mentes)

A tréning pontos időpontja:

 • 2021. január 23. szombat 14:00 – 18:00

Helyszín:

 • Online – Facebook csoport. A linket a részvételi díj befizetése után e-mailen kapod meg. 

Ez egy igazi csodaworkshop lesz!

“A népdalban megénekelt ‘fellegajtó’ az égi és a földi világok közötti átjárást segítő varázskapu. Nem mindenki tudja kinyitni, de vannak, akik igyekeznek nyitogatni. Sírással, imával, énekkel és más, nem szóbeli varázslatokkal. Van, akinek sikerül, s megtalálja a kulcsot. Aki jól keresi, megtalálhatja a varázskaput, és hozzá az elrejtett Kulcsot…” – írja Lovász Irén az egyik legelismertebb magyar népdalénekesünk.

A dalt Ág Tibor népzenekutató fedezte fel, amikor a Cseh-szlovák magyar lakta területeken gyűjtött népdalokat. A fellegajtót megéneklő dalt 1974-ben gyűjtötte. A hely ahonnan származik a népdal, 1993-óta nem létezik…

Az a mentális “hely”, ahol az eddigi sikertelen életedet élted talán nem is létezik. Illúzió. Gyere, tarts velem, és nyitogassunk együtt fellegajtókat, hogy a jövődet egész biztosan megélhesd egy valódi helyen: a saját életedben! 

Jelentkezés itt. 

Szeretettel várlak!

 •   
 •