Én is erős nő lettem!

A Niával való közös munkának köszönhetően felismertem és megértettem számos blokkomat, érzelmemet és gondolatomat, amik addigi életemben hátráltattak engem.

Szia Nia. Erős, okos, intelligens és sikeres NŐ vagy, akitől a későbbiekben is szívesen tanulnék, és akire büszke vagyok. Mert kevés ilyen hozzád hasonló nő van ma Magyarországon. A coaching folyamat során rájöttem, hogy nem az önbizalmam hiányos, hanem az önismeretem, ezért jó szívvel tudlak most téged is, és magamat is megdicsérni ezért a sikeres közös útért, amiben együtt voltunk. 🙂

Fotó forrás: cdn.davidwolfe.com

Erőt adtál, utat mutattál önmagam felé. Nem mondom, hogy ez az út könnyű volt, mert sok mindenben felelősséget kellett vállalnom, és nem mindig volt jó belenézni a magam által tartott tükörbe. De, mégis megérte. Ma már tudom vállalni magamat, a tetteimet, a saját régi rossz gondolkodásomat, és úgy érzem innen lehet majd jövőt építeni. Mert biztosak az alapjaim. Olyan lelki támogatást kaptam tőled nőként, ami az életem helyes irányba terelésében nagyon sokat segített.

Ma már, ha van valami bajom nem kezdek el egyből pánikolni, hanem megpróbálok elcsendesedni, befelé figyelni, majd megkeresni a lelki gubancom okát, és annak tükrében megoldani a problémát. Alapvetően problémaorientált emberből, megoldásorientálttá váltam, és nem görgetem a problémákat magam előtt, toporogva hogyan oldjam meg, hanem még mielőtt érzelmileg bele bonyolódnék, rendbe rakom. Olyan megoldási stratégiákat kaptam tőled, amik cselekvésre ösztönöznek nap, mint nap. Az életem új erőre kapott, és tehetetlen emberből, cselekvő, életét irányító és nem elszenvedő nővé váltam. Köszönöm neked a Life coachingot Nia!

Laura (27)