Kétszer is mentem coaching csoportba olyan sokat segített

Az első önismereti coaching csoport rendszeres ülései után igényem lett arra, hogy később is foglalkozzam magammal, ezért kezdtem el a második kurzust.

Az első féléves etapban a szüleimről való leválásomon sikerült dolgoznunk, amely beindította a felnőtt életem egyéb folyamatait, mint például a munkahely-váltásomat és a párkeresési elakadásom leküzdését. A csoportfoglalkozásokon a társaim esethozásain keresztül a gyerek-szülő kapcsolat kérdését is több szemszögből megvizsgáltam a saját élethelyzetemben. Nagyon hálás vagyok azért, mert a második félévben az új csoporttársaim és Nia segítségével elkezdtük felébreszteni a bennem lakozó Nőt.

Csoportos coaching

Szimbolikusan úgy szoktam az ismerőseimnek elmagyarázni, hogy számomra olyan az önismeret, mint amikor egy kamerát helyezgetünk különböző látószögekbe egy helyiségen belül vagy kívül. Fantasztikus érzés, amikor az ember felfedezni, hogy ha ugyanazt más szemszögből nézzük, akkor akár más értelmet is kaphat.

Mindenkinek ajánlom a csoportos önismereti coachingot, akinek valamilyen elakadása van az életében és szereti, ha megerősítést, visszaigazolást kap másoktól. A csoporttagok is sokat segíthetnek a felismerésekben, ráadásul erősítik a szeretetteljes környezetet, amit Nia minden alakalommal megteremt. Szeretettel ajánlom Niát azoknak, akiknek valamilyen életvezetési problémája van vagy az útkeresés során segítségre van szükségük a “jelzőtáblák” értelmezésében. Nia mindenkinek segít hazatalálni. 🙂

 Adrienn (28)