Megtanultam kiállni önmagamért, és vigyázni magamra

Niához jártam coaching csoportba fél évig. Azt hittem nekem senki nem tud már újat mondani! Tévedtem!

Kíváncsi voltam, vajon mit tanulhatok, hisz annyi mindent tapasztaltam már koromnál fogva. Rá kellett jönnöm, attól, hogy Nia fiatalabb nálam (épp a gyerekeimmel egykorú), még is olyan instrukciókkal látott el, szakmai felkészültsége empatikus képességei miatt, amelyek segítettek megoldanom olyan problémáimat, amikbe már évek vagy hónapok óta voltam beleragadva.

Life coaching

A közös munka által megtanultam önmagamat előtérbe helyezve időnként kemény döntéseket hozni. Erősebb lettem. Elfogadtam, hogy igenis hibázhatok, mert ember vagyok. Rájöttem ha önmagam számára nem vagyok fontos, mindig másokat helyezek előtérbe önmagam sehol sem vagyok, azzal nem teszek jót se magamnak, se másoknak. Megtanultam lelkiismeret furdalás nélkül NEM-et mondani, mert addig nem tudtam. Megtanultam segítséget kérni, mert azt gondoltam mindent nekem kell megoldanom! Azt hittem minden úgy jó ahogy én gondolom, pedig ez sem így van! Nia vezetésével nagyon sokat tanultam TŐLE és a csoporttól is. Azt gondolom, hogy a csoport ereje, amit Ő rendkívüli módon koordinált még fokozta azt az „AHA” érzést is amit időnként felfedeztem magamban.

Ajánlom azoknak akik azt hiszik magukról, hogy már nem lehet számukra újat mondani. Ajánlom azoknak akik már tudják, hogy mindenből főleg mások életéből lehet a legtöbbet tanulni. Ajánlom azoknak akik zárkózottak és magukon kívül senkivel nem merték még megosztani problémájukat.

Ajánlom azoknak akik nyitottak és készek megosztani saját életük problémáit, hogy mások is tanulhassanak belőle. Ajánlom azoknak akik fiatalok és még nagyon sokat kell tapasztalniuk. Ajánlom azoknak akik már idősebbek és sok tapasztalatukkal tudják segíteni a fiatalokat.

Egyszóval nagyon jó szívvel ajánlom Niát és az Ő valamennyi csoportos programját, tréningjét, hogy megtapasztald milyen is vagy Te valójában, hogy megerősödj, és hogy tanulj mások példáján keresztül a saját élethelyzeted megoldásában! Nia személyében egy rendkívül tehetséges, segítőkész, szerethető, kedves, szakmailag  felkészült hölggyel találkozhattok! Adjátok meg magatoknak az esélyt, hogy lelkileg gazdagodhassatok!

Icus (54)