Új út, az új önmagamhoz

Niához csoportos coachingra jártam fél éven át. Azért jelentkeztem, mert sokat hallottam az önismeret fontosságáról és kíváncsi voltam, milyen pluszt adhat az életemben.

A csoportos coaching alkalmával megismerkedtem nyitott, kedves és nagyon segítőkész emberekkel. A személyiségfejlesztő kurzusokat olyanoknak ajánlom, akik nyitottak mások iránt, és úgy érzik, hogy szükségük van egy kis támogató segítségre, amíg elindulnak az önismereti fejlődés izgalmas útján.

Csoportos coaching

A találkozások során megismerkedhettem az emberi lélek fejlődésével, állapotaival és minőségeivel, ami nagyon sokat segített nekem abban, hogy fel tudjam dolgozni, jobban megértsem és el tudjak engedni a múltban történt olyan eseményeket, amelyekről azt hittem, már nincsenek hatással a mindennapjaimra, pedig még mindig a befolyásuk alatt cselekedtem, éltem.

Brigi

Olyan embereknek ajánlom Niát, akik nyitottak önmaguk megismerésére, keresik a céljaikat, vagy úgy érzik, hiányzik még valami a teljes boldogságukhoz.

A csoportos foglalkozásokon a többiek és Nia támogatásával egy olyan úton indulhattam el, amelynek során jobban megérthetem saját érzéseimet, reakcióimat, amely végső soron önmagam jobb megismeréséhez vezet.

Az önismereti munka segített felszínre hoznom azt a bennem rejlő bátorságot is, melynek segítségével nagy változásokat vittem véghez az életemben, és most őszintén boldognak érzem magam.

Brigi (28)