Új út, új önmagamhoz, a csoport megtartó erejével

Niához csoportos coaching-ra jártam fél éven át. Azért jelentkeztem az önismereti foglalkozásokra, mert sokat hallottam az önismeret fontosságáról és kíváncsi voltam, milyen pluszt adhat az életemben.

A csoportos coaching alkalmával megismerkedtem nyitott, kedves és nagyon segítőkész emberekkel. Ezt a személyiségfejlesztő kurzust olyanoknak ajánlom, akik nyitottak mások iránt, és úgy érzik, hogy szükségük van egy kis támogató segítségre, amíg elindulnak az önismereti fejlődés izgalmas útján.

Fotó forrás: static1.squarespace.com
Fotó forrás: static1.squarespace.com

 

A találkozások során megismerkedhettem az emberi lélek fejlődésével, állapotaival és minőségeivel, ami nagyon sokat segített nekem abban, hogy fel tudjam dolgozni, jobban megértsem és el tudjak engedni a múltban történt olyan eseményeket, amelyekről azt hittem, már nincsenek hatással a mindennapjaimra, pedig még mindig a befolyásuk alatt cselekedtem, éltem.

brigi
Brigi

Olyan embereknek ajánlom Niát, akik nyitottak önmaguk megismerésére, keresik a céljaikat, vagy úgy érzik, hiányzik még valami a teljes boldogságukhoz. A csoportos foglalkozásokon a többiek és Nia támogatásával egy olyan úton indulhattam el, amelynek során jobban megérthetem saját érzéseimet, reakcióimat, amely végső soron önmagam jobb megismeréséhez vezet. Az önismereti munka segített felszínre hoznom azt a bennem rejlő bátorságot is, melynek segítségével nagy változásokat vittem véghez az életemben, és most őszintén boldognak érzem magam.

2015.09.03. Brigi (28)

  •   
  •