Végzett coachaim véleménye

Olvasd el mit mondanak a képzésről azok a kollégák, akik nálam végeztek Life- és integratív coachokként.

Life coach képzés

Ajánlom kezdőknek és haladóknak is!

Széles, sokrétű tudásra tehetünk szert Nia Life coach képzésén önmagunk és mások működésével kapcsolatban. Tehetjük mindezt olyan környezetben, ahol egy olyan védőháló vesz minket körül, ami lehetővé teszi mindenki kibontakozását. Ajánlom kezdőknek és haladóknak is, hiszen mindenki ki tudja venni a tréningből mindazt, amire a saját fejlesztéséhez szüksége lehet, és egy olyan útravalót kap, ami még évekre elegendő tudást és értés anyagot ad.

Nia a képzés során megtanított minket kiállni magunkért, felismerni a konfliktushelyzeteket, leválasztani egymástól azt, amivel dolgunk van és azt, amivel nincs. Rengeteg példával szolgált, megoldókulcsokat, eszközöket adott a problémák jobb megértéséhez és a megoldáshoz vezető út kereséséhez. Nia tapasztalatai, tanítási stílusa elengedhetetlenek voltak ahhoz, hogy mindenki fejlődjön és képessé váljon mások elfogadására, mások problémáira való nyitottságra.

A Life- és integratív coach képzés azoknak is hasznos, akik később nem akarnak a szakmában dolgozni: aki megakadt az életében, aki válaszokat keres a jelenlegi helyzetére, aki tudni, érteni szeretne többet, mint ami nyilvánvaló és megfogható.

F.Zsuzsa (32)


Szeretettel ajánlom a képzést neked:

  • ha szeretnél emberekkel foglalkozni, de eszköztelennek érzed magad,
  • ha mindig is emberekkel foglalkoztál, s épp ezért fontos neked időszakonként a megújuló más szemszögből is átgondolt perspektíva, a szélesebb rendszer-szemléletű rálátás a klienseidre, és helyzetekre,
  • ha fontos számodra a minőségi önképzés, és a biztonságos közegben megélhető önismeret,
  • ha nyitott és jó értelemben vett alázattal teli közegben szeretnéd megmutatni és felfedezni mélyebb lelki rétegeidet, mert ehhez itt megteremtődik Nia által minden feltétel,
  • ha szeretnél felelősséget vállalni saját magadért, csak eddig nem tudtad a hogyant, ha szeretnél felnőtté válni, megtanulni az asszertív kommunikációt, a biztonságos konfrontációt, és minden látszólagos nehézség ellenére lelkesít téged a belső lelkimunka.
Teheted mindezt Nia maximális biztonságot nyújtó szakmai ölelésében, védőhálójában. Az ő vezetésével a képzés nagyon őszinte, mély, érzelmeket megnyitó és fejlesztő, bizalmon és szereteten alapuló – épp ezért biztonságos – határfeszegetős fejlődési lehetőség.
Ajánlom azoknak, akik tenni is szeretnének az életükben nem csak szakmai tudást hallgatni egy előadótól, hiszen a képzés egyik legvonzóbb tulajdonsága, hogy nagy óra számban tanulmányi gyakorlat alapú. Teljesen másképp fogsz gondolkodni a segítőszakmákról ez után a képzés után! Megnyílik számodra valami új, valami mély, valami ami a tiszta kommunikáció útján garantáltan hidat képez közted, és a klienseid között. Ez egy újabb lépés Önmagadhoz azért, hogy közelebb kerülhess másokhoz!

K.Anita (34)


Bármelyik barátomnak jó szívvel ajánlanám!

Azt gondolom, hogy felnőtt fejjel már teljesen a saját felelősségem, hogy a legjobb oktatót keressem meg azon a szakterületen, amin fejlődni szeretnék. Nekem három szempont volt mindennél fontosabb: gyakorlott, szakképzett és emberileg szimpatikus legyen a trénerem. Én utólag is úgy érzem, hogy Nia mindegyiknek maximálisan eleget tett. Különösen sokat fejlődtem az önismeretben és az előrevivő konfliktusok felvállalásában, a beleállásban. Tetszett, hogy a részletes és precíz jegyzetek mellett hangsúlyos volt a gyakorlati rész! A képzési napokon és utána is bármikor a mai napig kérdezhetünk, mindig legjobb tudása szerint segített és válaszolt Nia.
Bármelyik barátomnak jó szívvel ajánlanám Niát, mint coachot, mentort és oktatót!

L.Ricsi (26)


Hatalmas tapasztalás, hogy mire képes néhány ismeretlen ember ha egy irányba néz!

Saját magam és környezetem mélyebb megértése miatt választottam ezt a képzést. Nagy izgalommal és némi félelemmel indultam el ezen az „utazáson” ami nyitottsággal, őszinteséggel, elfogadással volt kikövezve. Nagyon sok tudást, a gyakorlati foglalkozások kapcsán tapasztalást adott. Voltam fent, voltam lent, de mind végig egy képzett, szeretetteljes oktató kísért, aki nem engedte, hogy lezuhanjak, hanem bátorított és szárnyakat adott, hogy más nézőpont is létezik a világon. Hatalmas tapasztalás volt, hogy mire képes néhány ismeretlen ember ha egy irányba néz, hogyan tudja elfogadni segíteni a másikat. S mire képes a komfortzóna elhagyása???

Nia személyében egy csodálatra méltó embert ismertem meg, nagyon bátor és szimpatikus, ahogy vállalja önmagát s saját élet-példáit. Mindenkinek ajánlom, aki szeretné ezt az utazást megtapasztalni.

Hiszen: “Csak lépned kell és az Út a lábad alá fut…”

                                                                                                         T.Sz.Csilla(52)