Rólam

Olvass a reggeli kávédhoz néhány rímet, vagy este a kádban illatos habfürdő varázslatában ülve, egy történetet tőlem. Bárhogy is lesz, remélem adhatok néhány különös percet neked a lelkemből, és az életemet körbeszövő csodákból.

Isten hozott!

cseteniaCsete Nia vagyok, modern kori mesemondó asszony (Cantadora), álmodozó nőszemély, rímelő kislány. Isteni kegyelemben, és szeretetben élek. Neked írok, innen bentről ebből a fényes, misztikus áramlatból. Ott ülök a szomszéd asztalnál a kávézóban, sütőtököt szaglászok a piacon, rád mosolygok a Balaton parton, hosszú percekig ácsorgok és csodálkozok a szép kertkapukban, minden szélcsengőt megérintek, kipukkasztom a cipőm talpával a bokrokon növő fehér hóbogyókat, szenvedélyesen és szabadon táncolok, megcsiklandozom a talpad, extázisba esek a házi krémestől, illatos olajokat kenek a tenyeredbe, kacagva kirohanok a nyári esőbe, mindig szerelmes vagyok valakibe vagy valamibe, képzeletben állandóan férjhez megyek, Istenért élek és a szolgálatért neki, segítek szeretni magad. Olvass engem néha. Jó lesz.

Engedd, hogy megérintsem a szívedet, és hazakísérjem Istenhez.


Ha szeretnéd megismerni a hivatásomat is, nézz át a szakmai honlapomra. Ámbár ott is lélekébresztő dolgokat csinálok: Isteni szeretet.