Üdvözöllek az oldalamon!

Minden egyes élet egy fénylő szál, egy tündöklő fonal a világ szellemi szövetében. Ahogy haladunk az életünk útján, szálaink kereszteződnek, egymásba fonódnak. Történeteink, mint finom fonatok, összetalálkoznak a szőttesben, egyesülnek és együtt alkotunk valamit, amiben egyén és közösség egyaránt ragyog.

A szövésünkben az egymás iránti, és a Teremtő felé érzett szeretet a legfontosabb fonalak. A szeretet ugyanis megállíthatatlanul átszövi a szívünket, egységet teremt és meggyógyítja azokat a sebeket, amelyek a létünk szövetében keletkeznek. Amikor lélekben találkozunk egymással a fonalak szorosabbra fonódnak, az együttérzés és az empátia összekapcsol minket, és az emberi kötelék erőt ad az élet viharaival szemben.

A szeretet meggyógyítja a szívünket!

A szövés nem mindig sima, néha nehézségekkel teli. De éppen az ilyen időszakokban találjuk meg a legértékesebb fonalakat, amelyek kitartásunkat és szilárdságunkat erősítik. Mindannyiunk története része ennek az örök köteléknek, amely mélyen, legbelül az emberi lelkek érintéséről szól. Amikor szeretetteljesen összefonódunk, a történetek szépségesen egymásba illeszkednek, létrehozva egy olyan hálót, amely érzelmi támogatással és lelki gazdagsággal átitatott. A szeretet és az összefogás hálója végtelen, és minél szorosabban kapcsolódunk hozzá, annál ragyogóbban sugározza, fénnyel telíti a körülöttünk lévő világot.

Ebben a szövésben minden egyes szál számít, minden történet értékes!

Az egymás iránti szeretetünk és egymás melletti kitartásunk teremti meg azt a csodálatos mintát, amelynek középpontjában a szívünk dobog. És ebben a szövésben, ahol minden történet hozzájárul a teljes képhez, megtapasztalhatjuk az igazi intim együttlét és boldogság szépségét.

Szeretek az emberek között járni, megérinteni a szívüket, és hagyni, hogy ők is megérintsenek engem. Másnak nem nagyon látom értelmét. A kapcsolódásaim során csodákat élek át, melyeket később itt az oldalamon megosztok, hogy bárki feltöltődhessen belőlük. Miközben a hivatásom során látom az életdrámákat, fájdalmakat és a kapcsolatokban rejlő sebezhetőségeket, abban segítek másoknak, hogy megbocsáthassanak maguknak, és egymásnak. Mert ha a történeteink sebeket hordoznak, sebzett lélekkel haldoklunk át az életen. Már pedig, töretlenül hiszem, hogy az emberi életünk rejtekén ott rejlik a változás lehetősége, ami mindenkinek megadatik. A szeretet felé vezető úton, ha kérjük, Isten megteszi velünk a lépéseket, ami során az életünk szőttesén az utolsó szálat is kibogozhatjuk.

A szeretet a végső válasz!
A szeretet a végső válasz!

Figyelj amikor kint jársz az utcákon, mert talán találkozik valahol a tekintetünk. S ha összerezeg a szívünk, lehet, hogy a te történetedet is elmesélem. Hiszen már réges-régen itt élsz bennem, és mi ketten egymást álmodjuk….


Ha van kedved, olvasd el a Rólam menüpontot is. 

Köszönöm, ha engem választasz
lélekébresztő útitársadnak! 

Szeretettel: Nia